Εγχειρίδιο Ελέγχου Πληροφορικής
(IT Auditing Handbook)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-658-172-4
Εκδόσεις Φυλάτος, Χαλκιδική, 3/2023
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 6/9/2024
€ 25.33 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
284 σελ.
Περιγραφή

Γιατί χρειάζεται να διαβάσει κάποιος το βιβλίο;
(1) Για να είναι σε θέση ο ελεγκτής πληροφορικής, ή ο εσωτερικός ελεγκτής ή και στελέχη πληροφορικής να επισκοπήσουν και να αξιολογήσουν τα υπάρχοντα μέτρα διακυβέρνησης πληροφορικής (πολιτικές, διαδικασίες, πρακτικές, κλπ.), (2) να σχεδιάσουν βελτιωτικές ενέργειες για να αποφευχθεί η δυσλειτουργία των συστημάτων και των υποδομών πληροφορικής μιας εταιρείας ή δημόσιου οργανισμού, (3) να σχεδιάσουν πιο ασφαλή πληροφοριακά συστήματα και εφαρμογές για επιχειρησιακούς σκοπούς, και (4) να εκπαιδευθούν φοιτητές πανεπιστημίων και ασκούμενοι ελεγκτές στους τρόπους ελέγχου συστημάτων πληροφορικής.

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Το βιβλίο αυτό είναι όλο ευανάγνωστο και χρήσιμο, χωρίς τίποτα περιττό. Αναλυτικότατος, εμπεριστατωμένος οδηγός, αξιοποιήσιμος όχι μόνον στην οργάνωση αποτελεσματικών ελέγχων των λειτουργιών πληροφορικών συστημάτων αλλά, νομίζω και για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό τους. Εξαιρετικά κατατοπιστικό για τη βέλτιστη οργάνωση της ανάπτυξης και προστασίας τέτοιων συστημάτων, των λειτουργιών τους και τη διαφύλαξη των δεδομένων που συγκεντρώνουν. Αποτελεί συστηματικό, πρακτικό βοήθημα για την προετοιμασία πιστοποιήσεων κατά ISO.»
Νίκος Β. Σταθόπουλος, CEO  Εταιρία Προηγμένων Εφαρμογών Συστημάτων Διοίκησης ISON Psychometrica

«Το πόνημα του κ. Κυριαζόγλου έχει δομηθεί σε απλή και κατανοητή γλώσσα, χωρίς να χάνει σε επιστημονική αξία, όντας έτσι κατάλληλο, τόσο για τον ειδικευμένο επαγγελματία όσο και για εκείνον που κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο του IT Auditing.»
Παναγιώτης Ψωρόιδας Managing Partner TRIAENA Synergies & Consulting P.C.


Add: 2023-03-06 13:03:41 - Upd: 2024-02-15 12:19:43