Adobe InDesign Βήμα προς Βήμα, Έκδοση 2021
Adobe InDesign Classroom in a Book, 2021 Release (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-512-752-7
Γκιούρδας Μ., Αθήνα, 7/2022
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 40.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 815 γρ., 448 σελ.
Περιγραφή

Ο ταχύτερος, ευκολότερος και πιο περιεκτικός τρόπος για να μάθετε το Adobe InDesign

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί μέλος της πιο δημοφιλούς σειράς πρακτικών οδηγών λογισμικού της Adobe, που προσφέρει όσα δεν προσφέρει κανένα άλλο βιβλίο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα – έναν επίσημο εκπαιδευτικό οδηγό από την Adobe Systems Incorporated, ο οποίος έχει αναπτυχθεί με την υποστήριξη των ειδικών της Adobe.
Το βιβλίο περιέχει 15 μαθήματα που καλύπτουν βασικά και πιο προχωρημένα θέματα, παρέχοντας αναρίθμητες συμβουλές και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί με αυτό το πρόγραμμα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βιβλίο από την αρχή έως το τέλος ή να επιλέξετε μόνο τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.
Τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο: Το λογισμικό Adobe InDesign 2021, για τα Windows ή για το Mac OS. (Το λογισμικό δεν συμπεριλαμβάνεται.)
Σημείωση: Το βιβλίο αυτό δεν αντικαθιστά την τεκμηρίωση, την υποστήριξη, τις ενημερώσεις ή οποιαδήποτε άλλα οφέλη μπορεί να αποκομίζετε ως νόμιμος κάτοχος του λογισμικού της Adobe.
Περιλαμβάνει CD με τα αρχεία κάθε μαθήματος.

Δημιουργήστε ένα ισχυρό υπόβαθρο από δεξιότητες που αφορούν την τυπογραφία, τις συνθέσεις σελίδων και την κατασκευή εγγράφων χρησιμοποιώντας τις βήμα προς βήμα οδηγίες κάθε μαθήματος αυτού του βιβλίου.
Τα πραγματικά έργα στα οποία θα εργαστείτε – που κυμαίνονται από μία έντυπη κάρτα έως ένα διαδραστικό Adobe PDF με πεδία φόρμας – έχουν σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να καθοδηγούν τους αρχάριους χρήστες από τις πιο απλές έως τις πιο προχωρημένες λειτουργίες του Adobe InDesign. Οι έμπειροι χρήστες του InDesign μαθαίνουν βέλτιστες πρακτικές και εξερευνούν λειτουργίες που θα γίνουν γρήγορα ο καλύτερος φίλος τους, όπως η έξυπνη τοποθέτηση εικόνων και η πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Adobe Fonts.

"Η σειρά αυτών των βιβλίων περιέχει το καλύτερο εκπαιδευτικό υλικό που υπάρχει στην αγορά. Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για να μάθετε το λογισμικό: σαφείς εξηγήσεις σε κάθε μάθημα, βήμα προς βήμα οδηγίες, και τα αρχεία των έργων για τους σπουδαστές”.
Barbara Binder,
Πιστοποιημένη Εισηγήτρια της Adobe
Rocky Mountain Training


Add: 2023-01-10 10:44:12 - Upd: 2023-12-06 16:50:24