Ηγεσία και Διοίκηση στις Σχολικές Μονάδες Προσχολικής Αγωγής
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5434-95-3
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 3/7/2024
€ 2.48 (περ. ΦΠΑ 24%)
Ebook, PDF
92 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Στην παρούσα εργασία ο/η Προϊστάμενος/η του νηπιαγωγείου σκιαγραφείται εμπειρικά μέσα από τις αντιλήψεις των νηπιαγωγών του ν. Λάρισας για το στυλ ηγεσίας του/της, με σκοπό να διαπιστωθεί ο βαθμός σύγκλισης – απόκλισης των αντιλήψεων των νηπιαγωγών για τις έννοιες της ηγεσίας και διοίκησης στη σχολική τους μονάδα.
Περιγραφή

Η παρούσα εργασία αποτελείται από δύο μέρη:

Το πρώτο μέρος της εργασίας περιλαμβάνει τη θεωρητική προσέγγιση του θέματος. Στην εισαγωγή πραγματοποιείται η περιγραφή του ερευνητικού προβλήματος, ο σκοπός της εργασίας και η αναγκαιότητα της έρευνας, ενώ στα κεφάλαια που ακολουθούν γίνεται ανασκόπηση της βιβλιογραφίας σχετικά με την έρευνα για την ηγεσία, για την ηγεσία στην εκπαίδευση γενικότερα και για την ηγεσία στα νηπιαγωγεία.

Το δεύτερο μέρος της εργασίας περιλαμβάνει την ερευνητική προσέγγιση του θέματος και σε αυτό παρουσιάζονται τα ερευνητικά εργαλεία, το δείγμα, ο τρόπος που συλλέχθηκαν και αναλύθηκαν τα αποτελέσματα, η συζήτηση και οι μελλοντικές προτάσεις και οι περιορισμοί της έρευνας, όπως αυτές προκύπτουν μέσα από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα νηπιαγωγεία του ν. Λάρισας.


Add: 2023-01-09 22:20:47 - Upd: 2024-01-12 18:27:22