Τα ύποπτα παιδιά της θλίψης
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-82350-3-8
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 20.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
826 σελ.
Περιγραφή

Ο Αλέξανδρος Θεμιστογένης και ο Αγαθάγγελος Πέτροβας, για τον κοινωνικό τους περίγυρο είναι δύο συνηθισμένοι οικογενειάρχες. Είναι και οι δύο παντρεμένοι και έχουν παιδιά, όμως πρόκειται για τελείως διαφορετικούς τύπους ανθρώπου. Ο Αλέξανδρος είναι έντονα συναισθηματικός και σε μια άλλη εποχή ίσως να ήταν ποιητής ή χορευτής. Σέβεται, αγαπά και θαυμάζει τις γυναίκες τις οποίες θεωρεί εξαιρετικά πολύτιμες στη ζωή του. Στον αντίποδα, ο Αγαθάγγελος είναι γεμάτος πάθη, κυρίως ερωτικά. Το μόνο που επιδιώκει είναι το σεξ και γι’ αυτό αντιμετωπίζει τις γυναίκες ως ερωτικά αντικείμενα, χωρίς να τις σέβεται και να τις υπολογίζει.
Οι δύο αυτοί άνδρες παρόλο που γνωρίζονται ελάχιστα, μισιούνται θανάσιμα! Ζώντας διπλή ζωή κρύβουν και οι δύο φρικτά μυστικά. Ο Αλέξανδρος είναι Φρουρός στον ιδιωτικό στρατό του Γεωργίου Μενανδρή. Με το κωδικό όνομα «Μάρων» έχει ολοκληρώσει ασύλληπτης δυσκολίας αιματοβαμμένες, μυστικές επιχειρήσεις, κατορθώνοντας να δημιουργήσει έναν φρικιαστικό θρύλο γύρω από το όνομά του. Ο Αγαθάγγελος είναι στέλεχος των Μυστικών Υπηρεσιών έχοντας τη φονική ειδικότητα του Διεκπεραιωτή με το κωδικό όνομα: «Επιμηθέας». Εξαιρετικά αποτελεσματικός δρα πάντοτε μόνος του αναλαμβάνοντας αποστολές «εκκαθάρισης».
Η Υπηρεσία συγκλονίζεται από ραδιουργίες και δολοφονίες και οι τρεις ανώτατοι ηγήτορές της για να διατηρήσουν τη θέση τους και τον επερχόμενο πλουτισμό τους, αποφασίζουν μία αδιανόητη μυστική ενέργεια στη Ρώμη! Για την εκτέλεσή της διατάσσονται να συνεπειχηρήσουν, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος και ο Αγαθάγγελος. Όμως κατά τη διάρκεια της αποστολής ανατρέπεται κάθε προηγούμενη σταθερή κατάσταση. Μέσα σ’ αυτό το ξέφρενο πολεμικό περιβάλλον οι μαχητές πιεσμένοι αφόρητα εκρήγνυνται συναισθηματικά, και στασιάζουν αποφασίζοντας να πραγματοποιήσουν όλα τα κρυφά και καταπιεσμένα όνειρά τους. Τώρα οι ηγήτορες της Υπηρεσίας, καθώς και κάθε μέλος αυτού του ετερόκλητου συνόλου, θα πρέπει να αποφασίσουν άμεσα για την επόμενη ενέργειά τους ακόμη κι αν αυτή απαιτεί μια επαίσχυντη προδοσία…

Add: 2022-07-21 13:50:48 - Upd: 2022-07-22 14:59:51