Το Άσραμ του ασυνήθιστου δρόμου
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5608-02-6
Dharma, Αθήνα, 2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 16.96 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
248 σελ.
Περιγραφή

Καθώς στον πλανήτη εκδιπλώνεται η ζωή μιας σύνθετης υλιστικής φυλακής, είναι απαραίτητο να αναπτυχθεί ένα εσωτερικό περιβάλλον που να παράγει διαρκώς απελευθερώσεις.

Άσραμ στις παλιές εποχές ήταν ένας τόπος γαλήνιας μαθητείας. Στην σύγχρονη εποχή, το Άσραμ χρειάζεται να είναι ένας τόπος διαρκούς έρευνας, ένα περιβάλλον όπου η ενόραση να μπορεί να λειτουργεί, χαρίζοντας στην λογική των ματιών μας μια απέραντη θέα και στις πράξεις μας ένα ουσιαστικό νόημα.

Το Ασυνήθιστο Άσραμ είναι ένας «γκρεμιστής και χτιστής» την ίδια μέρα! Ένας χώρος που ταράζει αυτό που βλέπουμε για να αποκαλυφθεί αυτό που είναι αόρατο ακόμη. Ένας χώρος που επιτρέπει την ύπαρξη των ανώτερων σχέσεων και των υψηλών σκέψεων που γίνονται σκάλες ανόδου και σχοινιά ορειβασίας για την κορυφή της μυστικής ύπαρξής μας.

Αν ανακαλύψουμε τις εσωτερικές δυνάμεις μας, από συνηθισμένοι μαθητές που κουβαλάμε ιδέες και συνήθειες του παρελθόντος, απεγκλωβιζόμαστε από τις σημερινές σύνθετες απατηλές όψεις και μεταμορφωνόμαστε σε ασυνήθιστους αναζητητές του Εαυτού.

Η ζωή αυτή χρειάζεται πλέον μια μαγεία για να την ζήσεις! Οι επτά Δάσκαλοι, οι τρεις Δασκάλες και οι λιγοστοί μαθητές στο βιβλίο αυτό, είναι ένας μαγικός χορός της αναπνοής του πνεύματός μας που διαστέλλεται για να καταστρέψει αυταπάτες και συστέλλεται για να αποκαλύψει το πολύτιμο διαμάντι του πνεύματος.

Add: 2022-07-21 13:50:48 - Upd: 2022-07-22 14:59:50