Εισαγωγή Στην Αριθμολογία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-597-322-3
Λεξίτυπον, Αθήνα, 2022
Ελληνική, Νέα
€ 13.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 310 γρ, 158 σελ.
Περιγραφή

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου προσεγγίζεται η απόκρυφη επιστήμη-τέχνη της αριθμολογίας-αριθμοσοφίας, που την ανέπτυξαν ιδιαίτερα οι Πυθαγόρειοι στο περίφημο Ομακοείο τους, η οποία, όπως λέει και η λέξη, σχετίζεται άμεσα με τους αριθμούς.

Έτσι, αφού γίνει μία πρώτη γενική προσέγγιση των αριθμών, προκειμένου να γίνει κατανοητή η θεωρητική και η μεταφυσική υπόστασή τους, εξηγούνται και αναλύονται οι προσωπικοί αριθμοί, ο αριθμός ζωής-πεπρωμένου, οι αριθμητικές μήτρες, οι προσωπικοί περίοδοι (έτος, μήνας, ημέρα), οι «μήτρες» γέννησης, οι κύκλοι ζωής, οι προκλήσεις, οι περικλείσεις, ο αριθμός υποσυνείδητου, οι διψήφιοι αριθμοί, οι αριθμοί από 21 έως το 78 και γενικά ότι σχετίζεται με την απόκρυφη επιστήμη των μαθηματικών και τα μυστικά νοήματα που περιέχονται σε αυτήν.

Έπειτα ακολουθεί η κατηγοριοποίηση των γραμμάτων, καθώς τα γράμματα παραπέμπουν σε αριθμούς, και, αφού εξεταστεί η μυστηριακή φύση των γραμμάτων, διερευνάται η μεταφυσική του μικρού ονόματος, τα γράμματα κατά τον Πυθαγόρα κ.λπ. και όλα αυτά συνδυάζονται με την αστρολογία και την Ταρώ.

Το σύγγραμμα ολοκληρώνεται με πρακτικούς εύχρηστους εργονομικούς πίνακες που αποδεικνύουν τη χρηστικότητα και την εφαρμοστικότητα όλων όσα πραγματεύεται ο συγγραφέας ως μύστης των απόκρυφων επιστημών που η μία συμπληρώνει και εξελίσσει με έναν μοναδικό τρόπο την άλλη μέσα από περίπλοκους, συνειρμικούς και απόλυτα αρμονικούς συνδυασμούς.

https://www.lexitipon.gr/product/652/eisagwgi-stin-arithmologia.html