Οδηγός αυτοπεποίθησης
The Confidence Coach (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Παΐζη, Μαρία
Επιμέλεια κειμένου: Χριστόπουλος, Ηφαιστίων
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5427-51-1
Brainfood, Περιστέρι, 5/2022
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 10.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
11 x 17 εκ., 130 σελ.
Περιγραφή

Γιατί, ό,τι πιο όμορφο μπορεί κάποιος να φορέσει, αυτό είναι η αυτοπεποίθησή του!

 

Οι εκδόσεις Η Τέχνη της Ζωής παρουσιάζουν με χαρά στο ελληνικό κοινό τη σειρά της best-seller συγγραφέως, Dr. Sarah Jane Arnold, με τις Πρακτικές Συμβουλές Ζωής. Στο βιβλίο «Οδηγός Αυτοπεποίθησης» η συγγραφέας θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, ό,τι πιο χρήσιμο μπορεί να κάνει κάποιος για να κατακτήσει τους στόχους του.

Ένας συνοπτικός οδηγός για την Αυτοπεποίθηση που θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τη σχέση σας με τον φόβο, να κατανοήσετε τις αξίες σας και να καλλιεργήσετε την αυτοπεποίθησή σας με τον πιο αυθεντικό τρόπο.

Με προσιτές αλλά εξειδικευμένες συμβουλές και ασκήσεις αποτελεί έναν ανεκτίμητο μίνι οδηγό που θα σας βοηθήσει να γεμίσετε αυτοπεποίθηση.

 

 

 

 

 

 

Για την συγγραφέα:

Η Dr. Sarah Jane Arnold είναι πιστοποιημένη σύμβουλος ψυχολογίας και συγγραφέας. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα παρέχοντας εξατομικευμένη ψυχολογική θεραπεία μέσω ενσωμάτωσης. Βοηθάει τους πελάτες της να καταλαβαίνουν τον πόνο τους, να απελευθερώνονται από φαύλους κύκλους που τους περιορίζουν και να ανταποκρίνονται προσαρμοστικά σε δύσκολες σκέψεις και δύσκολα συναισθήματα, έτσι ώστε να μπορούν να ζουν μια ζωή γεμάτη και με νόημα.

Η Σάρα ζει στο Μπράιτον της Μ. Βρετανίας με τη σύντροφό της τη Μάιν, με το σκυλί τους την Όπρα, με τη σαύρα τους την Πρισίλα και με τα χάμστερ τους, τον Τζακ και τον Μπάζιλ.


Add: 2022-07-07 13:58:27 - Upd: 2022-07-07 13:58:27