Εκπαιδευτική Ρομποτική με Spike Prime (Τόμος 2)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-202-105-7
Δίσιγμα, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 5/2022
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 25/11/2023
€ 13.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
24 x 17 εκ, 252 γρ, 120 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Το παρόν βιβλίο, βασισμένο στο Spike Prime, το νέο εκπαιδευτικό πακέτο της Lego Education, αποτελεί το δεύτερο μέρος της νέας σειράς βιβλίων εκπαιδευτικής ρομποτικής. Απευθύνεται τόσο σε μαθητές όσο και σε ενήλικες, οι οποίοι έχουν αποκτήσει τις βασικές γνώσεις προγραμματισμού που απαιτούνται, ήδη από το πρώτο μέρος της σειράς.
Περιγραφή

Το παρόν βιβλίο, βασισμένο στο Spike Prime, το νέο εκπαιδευτικό πακέτο της Lego Education, αποτελεί το δεύτερο μέρος της νέας σειράς βιβλίων εκπαιδευτικής ρομποτικής.
Απευθύνεται τόσο σε μαθητές όσο και σε ενήλικες, οι οποίοι έχουν αποκτήσει τις βασικές γνώσεις προγραμματισμού που απαιτούνται, ήδη από το πρώτο μέρος της σειράς.
Οι εκπαιδευτικοί που θα αποκτήσουν αυτό το βιβλίο, θα έχουν στα χέρια τους έναν αναλυτικό οδηγό δραστηριοτήτων, οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν μέσα στην τάξη από τους μαθητές.
Το κάθε κεφάλαιο επεξηγεί αναλυτικά, βήμα-βήμα, προχωρημένους κώδικες προγραμματισμού, οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε επίσημους διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Επίσης, παρέχονται προτεινόμενες άλυτες δραστηριότητες και φύλλα αξιολόγησης για την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής πορείας των μαθητών.

Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Spike Prime συνεχίζεται…

Σχετιζόμενα προϊόντα