Όρια
Πώς να λέτε όχι, πότε να λέτε ναι και πώς να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας
Boundaries. When to say yes, how to say no to take control of your life (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Ζεύκη, Βιολέττα
Επιμέλεια κειμένου: Φραγκιαδάκη, Χρύσα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-645-274-1
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 6/2022
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 1/12/2023
€ 16.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 597 γρ., 504 σελ.
Περιγραφή

Πώς να λέτε όχι, πότε να λέτε ναι και πώς να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Εκατομμύρια αναγνώστες ανά τον κόσμο άντλησαν πολύτιμες συμβουλές από τα Όρια, που απαντούν σε ερωτήματα όπως:

  • Πώς ξεφεύγω από την πίεση να απαντάω «ναι» σε όλα τα αιτήματα των άλλων; 
  • Μπορώ να θέσω όρια και να εξακολουθώ να είμαι αγαπητή/-τός;
  • Γιατί νιώθω ενοχές ή φόβο όταν πάω να βάλω όρια;
  • Τι γίνεται αν κάποια/-ος αναστατωθεί ή πληγωθεί από τα όριά μου;

Σε αυτό το βραβευμένο μπεστ σέλερ των New York Times, οι δρ Χένρι Κλάουντ και Τζον Τάουνσεντ εξηγούν πώς να θέσουμε υγιή όρια στους γονείς, στον/στη σύζυγο, στα παιδιά, στους φίλους, στους συναδέλφους μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό. Τα όρια είναι σύνορα της προσωπικής μας ιδιοκτησίας και επηρεάζουν κάθε τομέα της ζωής μας – σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό και ψυχικό. Αναλύοντας τους δέκα νόμους των ορίων, οι συγγραφείς εξηγούν πώς να επαναφέρουμε την ισορροπία στις σχέσεις μας. Το να θέτουμε όρια μας βοηθά να κατακτήσουμε την ελευθερία και μια ζωή γεμάτη δοτικότητα και πληρότητα.

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ & ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ

Είπαν για το βιβλίο:

«Συστήνω το βιβλίο Όρια σε φίλους, μέλη ομάδων και ραδιοφωνικούς ακροατές για πάνω από είκοσι χρόνια. Μάλιστα, σπάνια θα περάσει μέρα που να μη χρησιμοποιήσω κάτι από όσα έμαθα από αυτό το βιβλίο».
–Dave Ramsey, συγγραφέας

«Αυτό το κλασικό βιβλίο είναι πιο καίριο και σημαντικό από ποτέ για τη σημερινή κουλτούρα που απαιτεί τη διαρκή μας διαθεσιμότητα και παρουσία. Αν η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εισβάλλουν στη ζωή και στις σχέσεις σας, μάθετε από τους ειδικούς των ορίων πώς να προστατέψετε εσάς τους ίδιους αλλά και τους αγαπημένους σας».
–Andy Stanley, συγγραφέας

«Από όσα βιβλία έχω διαβάσει, το βιβλίο Όρια είναι εκείνο που συστήνω συχνότερα. Όλοι μας είναι πιθανό να αναλαμβάνουμε υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις, να γινόμαστε χαλί να μας πατήσουν ή να καταλήγουμε σε συνεξαρτώμενες και δυσλειτουργικές σχέσεις. Το μοναδικό βιβλίο του δρα Χένρι Κλάουντ και του δρα Τζον Τάουνσεντ καθοδηγεί τον αναγνώστη μέσα από μια αλλαγή νοοτροπίας που τελικά οδηγεί σε αλλαγή των πράξεών μας. Αν ξέρετε ότι έχετε κάποια μη υγιή μοτίβα στις φιλίες σας, στην εργασία σας, στο καθημερινό σας πρόγραμμα, στην τεχνολογία ή την οικογένειά σας, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να εγκαθιδρύσετε τα απαιτούμενα όρια για να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε να ζείτε».
–Craig Groeschel, συγγραφέας

Ο δρ Χένρι Κλάουντ είναι καταξιωμένος ειδικός σε θέματα ηγεσίας, ψυχολόγος και ευπώλητος συγγραφέας των New York Times. Στη συμβουλευτική του περί ηγεσίας, ο δρ Κλάουντ συνεργάζεται τόσο με εταιρείες από τον ετήσιο κατάλογο των 500 κορυφαίων εταιρειών του περιοδικού Fortune όσο και με μικρότερες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Ο δρ Τζον Τάουνσεντ είναι γνωστός στην Αμερική ως σύμβουλος σε θέματα ηγεσίας, ψυχολόγος και συγγραφέας, που έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα, μεταξύ αυτών τη σειρά Όρια. Είναι, επίσης, ιδρυτής του «Ινστιτούτου Τάουνσεντ για την Ηγεσία και τη Συμβουλευτική» και του «Προγράμματος Ηγεσίας Τάουνσεντ».

Add: 2022-06-08 14:41:47 - Upd: 2022-11-28 12:11:38