Έλληνες αριστοκράτες
Ο πολιτικός μας αγών 2014-2021
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5353-41-4
Νοών, Χολαργός, 5/2022
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 132 σελ.
Περιγραφή

Οι Έλληνες Αριστοκράτες υπήρξαν μια ολιγομελής πολιτική κίνηση ανεξαρτήτων προσωπικοτήτων που έδρασαν κατά την επταετία 2014-2021. Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται αναλυτικά ο πολιτικός τους αγών, ο οποίος είχε ως στόχο την διάδοση και την ειρηνική επιβολή του αριστοκρατικού πολιτεύματος.
Η πολιτική αυτή κίνηση προσπάθησε να δώσει ένα όραμα στον ελληνικό λαό και κυρίως στον εθνικιστικό χώρο στον οποίον κινούταν. Αυτό δεν ήταν άλλο από την αλλαγή του πολιτικού συστήματος σε Αριστοκρατία δια της πολιτικής της μη βίας. Κατά την διάρκεια του αγώνος της έμεινε εδραία στις θέσεις της και προσπάθησε να ενώσει τους Έλληνες κινηματικά, δίχως όμως επιτυχία.
Οι Έλληνες Αριστοκράτες αποτέλεσαν μια από τις πιο δραστήριες εθνικιστικές κινήσεις στην Ελλάδα. Απέστειλε πλήθος επιστολών σε υπουργεία και δημόσιους φορείς και γύρισε ταινίες τεκμηριώσεως για την εγκατάλειψη αρχαιολογικών μας χώρων. Πραγματοποίησε δεκάδες δράσεις στον δρόμο, καθώς και ομιλίες για ζωτικά θέματα του ελληνισμού. Ο επικεφαλής της Γεώργιος Καραμαδούκης συνέγραψε βιβλία και εκατοντάδες άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά και πραγματοποίησε εκατοντάδες εκπομπές για τον ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, την αριστοκρατία και τον εθνικισμό.
Μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτού πέραν του αντιδημοκρατικού αγώνος των Ελλήνων Αριστοκρατών θα διαβάσετε για την προσπάθειά τους να εκσυγχρονίσουν τον εθνικιστικό χώρο, καθώς και άγνωστα παρασκήνια του. Ο αναχρονισμός και ο κομματικός φανατισμός του εθνικιστικού χώρου, ο ευρύτερος ωχαδερφισμός των νεοελλήνων και η απουσία οικονομικών πόρων συντέλεσαν στην παύση της κινήσεως αυτής. Ωστόσο αφήνει πίσω της μια παρακαταθήκη που αξίζει να μελετηθεί και να γίνει κτήμα των επόμενων γενεών.


Add: 2022-05-26 11:05:14 - Upd: 2022-05-26 11:05:14