Σύγχρονη Χρηματοοικονομική
Οι Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-202-097-5
Δίσιγμα, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 4/2022
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 18/10/2023
€ 30.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
24 x 17 εκ, 564 γρ, 336 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται στους φοιτητές των τμημάτων οικονομικής κατεύθυνσης των πανεπιστημίων. Έχει συνταχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες των ασχολούμενων με θέματα σχετικά με τις συναλλαγές στις αγορές χρήματος και κεφαλαίου καθώς και με τις εργασίες στους σύγχρονους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.
Περιγραφή

Το βιβλίο "Σύγχρονη Χρηματοοικονομική, οι Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου" απευθύνεται στους φοιτητές των τμημάτων οικονομικής κατεύθυνσης των πανεπιστημίων. Έχει συνταχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες των ασχολούμενων με θέματα σχετικά με τις συναλλαγές στις αγορές χρήματος και κεφαλαίου καθώς και με τις εργασίες στους σύγχρονους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Σημειώνεται ότι η κατανόηση της ύλης δεν απαιτεί προηγούμενες προχωρημένες γνώσεις μαθηματικών καθώς αποτελεί προϊόν μακρόχρονης εκπαιδευτικής εμπειρίας περισσότερο από 15 έτη, στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), πρώην ΤΕΙ Κρήτης.

Αποτελεί ένα χρήσιμο εγχειρίδιο το οποίο θα βοηθήσει όλους τους ενδιαφερόμενους να κατανοούν επαρκώς τα διάφορα θέματα χρηματοοικονομικών συναλλαγών.