Εκπαιδευτική Ρομποτική με Spike Prime (Τόμος 1)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-202-096-8
Δίσιγμα, Θεσσαλονίκη, 2/2022
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 12.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 282 γρ., 152 σελ.
τ. 1
Σύντομη περιγραφή
Το παρόν βιβλίο αποτελεί το πρώτο μέρος από μία νέα σειρά βιβλίων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, απευθυνόμενο τόσο σε μαθητές όσο και ενήλικες, αρχάριους ή προχωρημένους. Ολοκληρωμένη η σειρά αποτελεί ένα πλήρη οδηγό για το πιο πρόσφατο εγχείρημα της LegoEducation, το SpikePrime.
Περιγραφή

Το παρόν βιβλίο αποτελεί το πρώτο μέρος από μία νέα σειρά βιβλίων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, απευθυνόμενο τόσο σε μαθητές όσο και ενήλικες, αρχάριους ή προχωρημένους. Ολοκληρωμένη η σειρά αποτελεί ένα πλήρη οδηγό για το πιο πρόσφατο εγχείρημα της LegoEducation, το SpikePrime.

Οι εκπαιδευτικοί, με την απόκτηση του βιβλίου, θα έχουν στα χέρια τους έναν αναλυτικό οδηγό δραστηριοτήτων, οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν σε πραγματικό χρόνο στην τάξη από τους μαθητές.

Το κάθε κεφάλαιο αποτελείται από παραδείγματα χρήσης, προτεινόμενες άλυτες δραστηριότητες, όπως επίσης και φύλλα αξιολόγησης για τη συχνή παρακολούθηση της εκπαιδευτικής πορείας του μαθητή.

Το εγχειρίδιο συμβαδίζει πλήρως με τα εργαστήρια δεξιοτήτων του 21+ που έχουν ενταχθεί στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και βοηθά με αυτόν τον τρόπο τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο και τους μαθητές να αξιοποιήσουν τη μέθοδο S.T.E.A.M. στη πράξη, μαθαίνοντας με τρόπο διαφορετικό και διασκεδαστικό, έξω από τα ‘’καλούπια’’ της παραδοσιακής μάθησης.

Τέλος, το βιβλίο μπορεί κάλλιστα να αξιοποιηθεί από εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε οποιοδήποτε διαγωνισμό ρομποτικής επιθυμούν μαζί με τους μαθητές τους.

Ένα όμορφο ταξίδι στο κόσμο της ρομποτικής ξεκινά…

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2022-04-28 16:19:42 - Upd: 2022-07-13 14:19:57