Και Βούδας και σκληρό καρύδι
Η μυστική τέχνη της επιτυχίας
The Buddha and the Badass: The secret spiritual art of succeeding at work (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Βάντη, Άννα
Επιμέλεια κειμένου: Ιορδανίδου, Ντόση
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5265-76-2
Key Books, Αθήνα, 4/2022
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 17.70 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 1 γρ., 390 σελ.
Περιγραφή

Aν ζεις στον δυτικό κόσμο, το πιθανότερο είναι να περνάς το 70% του χρόνου σου στη δουλειά. Και αν είσαι ο μέσος άνθρωπος, αυτό σε κάνει δυστυχισμένο. Δεν ήρθες σε αυτόν τον κόσμο για να ζεις έτσι. Ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία βρίσκεσαι, διαθέτεις απίστευτες και µοναδικές δυνάµεις. Είναι μύθος ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις. Μέσα σου υπάρχει μια ψυχή. Και μόλις την απελευθερώσεις, τότε στη δουλειά σου θα συμβεί κάτι μαγικό.

Η αφύπνιση του Βούδα και του σκληρού καρυδιού µέσα σου είναι µια διαδικασία που θα επαναπροσδιορίσει πλήρως τον τρόπο που εργάζεσαι. Θα αποκτήσεις πρόσβαση σε εργαλεία που αλλάζουν τους κανόνες της πραγµατικότητάς σου.

Βούδας είναι ο πνευματικός δασκάλος. Κινείται µε ευκολία, χάρη και ροή, προερχόµενες από την επίγνωση.

Σκληρό καρύδι είναι ο πρωτοπόρος. Πραγµατοποιεί αλλαγές, εφευρίσκει, ηγείται − είναι εκείνος που αµφισβητεί τις νόρµες με σκοπό να γίνουµε καλύτεροι ως είδος.

To μυστικό της επιτυχίας σε κάθε τομέα της ζωής βρίσκεται στον συνδυασμό αυτών των δύο προτύπων, με τρόπο δημιουργικό και θαρραλέο. Στο Και Βούδας και σκληρό καρύδι, θα βρεις τη γνώση που χρειάζεσαι δοσμένη μέσα από απλές και βήμα-βήμα συμβουλές για μια ζωή γεμάτη νόημα, έµπνευση και αφθονία.


Add: 2022-04-14 11:26:55 - Upd: 2022-12-01 16:04:25