στις Μαρμαροπηγές
Θεατρικό επιτραπέζιο σε 7 λογικές
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5001-86-5
Παρατηρητής της Θράκης, Κομοτηνή, 3/2022
Ελληνική, Νέα
€ 7.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 15 εκ, 72 σελ.
Σύντομη περιγραφή
«Στις Μαρμαροπηγές» υπάρχουν παντού διάχυτες 7 λογικές: Έρωτας, Καρδιά, Μαθηματικά, Πάθος, Παιδεία, Φιλοσοφία, Φύση࣪ 7 λογικές που συμπλέκονται και δημιουργούν μοναδικές θεατρικές διαδρομές, με σκηνικό το νησί της Θάσου και πρόσωπα τον «Δάσκαλο», τη Θεανώ και τη Σερβιτόρα.
Περιγραφή

«Ρώτησα τον δάσκαλο Παραστατικών Τεχνών Γιάννη Μήτρου αν είναι καλή ιδέα να γράψω ένα θεατρικό έργο θίγοντας ακροθιγώς θέματα που με απασχόλησαν στην 42ετή ακαδημαϊκή μου διδασκαλία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ο Γιάννης μού απάντησε: Ναι! Έτσι μπήκα στην υποχρέωση και ολοκλήρωσα το κείμενο αυτό σε λιγότερο από έναν χρόνο γράφοντας σε μερική απασχόληση! Με βοήθησε πολύ ο Γιάννης αλλά το έγραψα όπως φαντάζομαι εγώ τη θεατρική παράσταση, επομένως με πλήρως ερασιτεχνικό τρόπο. Εντέλει, παντελώς υπεύθυνος! Και… αδιόρθωτος!».


Στις Μαρμαροπηγές υπάρχουν παντού διάχυτες 7 λογικές: Έρωτας, Καρδιά, Μαθηματικά, Πάθος, Παιδεία, Φιλοσοφία, Φύση࣪ 7 λογικές που συμπλέκονται και δημιουργούν μοναδικές θεατρικές διαδρομές, με σκηνικό το νησί της Θάσου και πρόσωπα τον «Δάσκαλο», τη Θεανώ και τη Σερβιτόρα.