Γίνε η αλλαγή που εσύ επιθυμείς
Μαθήματα ζωής μέσα από αποφθέγματα, κείμενα, στοχασμούς και ποιήματα...
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-547-517-8
Άγκυρα, Αθήνα, 2/2022
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 13.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 296 σελ.
Περιγραφή
Αν θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου, κάν’ το εδώ και τώρα! Μην αναβάλλεις!
Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα που θέλει να περάσει αυτό το βιβλίο μέσα από αποφθέγματα, αποσπάσματα κειμένων, στοχασμούς και ποιήματα γραμμένα και ειπωμένα από μεγάλους συγγραφείς και προσωπικότητες.
 

Από τον πρόλογο...

«Γίνε η αλλαγή που εσύ επιθυμείς» αυτός  ήταν ο τίτλος που εμπνεύστηκα από τα λόγια του πολιτικού και στοχαστή Μαχάτμα Γκάντι, μία περίοδο που ένιωθα την ανάγκη να βρω νέους δρόμους σε όλα τα πεδία της ζωής μου. Έτσι ξεκίνησα να διαβάζω διάφορα κείμενα, κυρίως φιλοσοφικά.

Συνειδητοποιώντας ότι οι λύσεις στα δικά μου προβλήματα μπορούσαν να δοθούν κυρίως από εμένα, έκρινα ότι αυτό θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μέσα από τη δική μου αυτοβελτίωση.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η αυτογνωσία, η συναισθηματική αγωγή και η ενσυναίσθηση είναι οι κύριοι παράγοντες για να δυναμώσουμε και να βελτιώσουμε τη ζωή μας, σταματώντας να θυμώνουμε για πολλά και κυρίως με τον εαυτό μας.

Όλα τα αποσπάσματα κειμένων που εμπεριέχονται σ’ αυτό το βιβλίο είναι σύντομα μαθήματα ζωής που ίσως βοηθήσουν και  εσάς, όπως εμένα, να  ανακαλύψετε τις δίκες σας αλήθειες. «Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο», υποστήριζε ο Γκάντι…

Αυτή η «αλλαγή» όμως χρειάζεται συνεχή προσπάθεια, υπομονή και επιμονή σε όλα τα πεδία ζωής…

Καλή ανάγνωση

Δ.Π


Add: 2022-03-14 11:42:43 - Upd: 2022-03-15 14:49:31