Μικρές και Μεγάλες Αλήθειες για Θετική Ενέργεια Όλη τη Χρονιά
Εξώφυλλο/εικαστικό: Βάγιας, Νάσος
Επιμέλεια: Κάουλα, Βίκυ
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5505-48-6
Ιβίσκος, 2/2022
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 21/8/2023
€ 8.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 12 εκ, 128 σελ.
Περιγραφή

Κάθε καινούργια χρονιά έρχεται με Εμπειρίες, Ευκαιρίες και Δώρα για Εξέλιξη. Όσο πιο γεμάτη είναι η χρονιά με προκλήσεις τόσο πιο σημαντικά μαθήματα έχουμε να μάθουμε.
Ας ξεκινήσουμε τη δημιουργική νέα χρονιά με ενδυνάμωση, ψυχική και σωματική υγεία, παρά τις δοκιμασίες, υιοθετώντας μικρές και μεγαλύτερες αλήθειες ζωής.
Πώς διαμορφώνεται η κοινωνική ζωή, η αίσθηση της ασφάλειας και της αυτοπεποίθησης, η εκπαίδευση, η υγεία, τα μελλοντικά σχέδια, οι στόχοι, οι οικογενειακές και διαπροσωπικές σχέσεις στην μετα-κορονοιό εποχή ?
Η Τζίνα Θανοπούλου, EdM, MA, Harvard University, Συμβουλευτική Ψυχολόγος με εξειδίκευση στη αντιμετώπιση τραυματικών γεγονότων, ετοίμασε ένα ημερολόγιο με ουσιαστικές μικρές και μεγάλες αλήθειες ζωής για να μας εμπνεύσουν και κινητοποιήσουν στην ψυχολογική, σωματική και πνευματική επανεκκίνηση, τον επανακαθορισμό αξιών και το κτίσιμο αισιοδοξίας για το μέλλον.
"Να είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, όχι γιατί όλα είναι τέλεια, αλλά γιατί επιλέγουμε να βλέπουμε το καλό στο κάθε τι".

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!