Λησμονημένες Ιστορίες νο2
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-427-226-6
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 30/6/2023
€ 15.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
286 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Οι «Λησμονημένες Ιστορίες» αποτελούν μια από τις πιο σταθερές στήλες της εφημερίδας Ρήξη και συνοδεύουν την έκδοσή της από το 2008, για πάνω από 13 χρόνια. Έκτοτε, έχουν αποκτήσει το δικό τους προσηλωμένο κοινό, ενώ αρκετές από αυτές αναπαράγονται ευρέως στο διαδίκτυο. Δεν είναι λίγες οι φορές, που οι ιστορίες με τις οποίες θα καταπιαστούν...
Περιγραφή

Οι «Λησμονημένες Ιστορίες» αποτελούν μια από τις πιο σταθερές στήλες της εφημερίδας Ρήξη και συνοδεύουν την έκδοσή της από το 2008, για πάνω από 13 χρόνια. Έκτοτε, έχουν αποκτήσει το δικό τους προσηλωμένο κοινό, ενώ αρκετές από αυτές αναπαράγονται ευρέως στο διαδίκτυο. Δεν είναι λίγες οι φορές, που οι ιστορίες με τις οποίες θα καταπιαστούν, θα τροφοδοτήσουν ευρύτερο ενδιαφέρον και άλλα δημοσιεύματα σε μαζικότερα μέσα, πολλές φορές δυστυχώς δίχως να αναφέρεται η αρχική πηγή.
Οι ιστορίες που περιλαμβάνονται εδώ, αποτελούν μια επιλογή από το σύνολο εκείνων που δημοσιεύθηκαν σε μηνιαία βάση από το 2015 μέχρι σήμερα. Μπορούν να διαβαστούν ως σύντομα ιστορικά διηγήματα, τα οποία επανέρχονται ξανά και ξανά σε ορισμένες κεντρικές θεματικές που αποτελούν τα κατ’ εξοχήν πεδία της ενασχόλησης του συγγραφέα τους με την ιστορία. Η στρατιωτική Ιστορία, και συγκεκριμένα ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, που υπήρξε εξ άλλου και το αντικείμενο των σπουδών του στην Ιστορία, είναι αναμφίβολα, μια από τις κυριότερες.