Βάρδια
Shift (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-623-366-1
Anubis, Αθήνα, 11/2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 25.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 632 σελ.
Περιγραφή

Σύντομα τηλεοπτική υπερπαραγωγή της Apple TV+ με τη Rebecca Ferguson του Dune και τον Tim Robbins.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ-ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ

Το 2007, το Κέντρο Αυτοματισμού Νανοβιοτεχνολογίας παρουσίασε τις πλατφόρμες λογισμικού και υλισμικού, που κάποια μέρα θα επέτρεπαν σε ρομπότ μικρότερα από ένα ανθρώπινο κύτταρο να κάνουν ιατρικές διαγνώσεις, να διενεργήσουν επισκευές και να αυτοαναπαραχθούν.

Την ίδια χρονιά, ο τηλεοπτικός σταθμός CBS πρόβαλε μια εκπομπή σχετικά με τις επιπτώσεις της προπρανολόλης στους πάσχοντες από ακραίας μορφής τραύματα. Ένα απλό χάπι, όπως αποδείχτηκε, μπορούσε να σβήσει ακόμη και την ανάμνηση μιας ιδιαίτερα τραυματικής εμπειρίας.Εκείνη τη στιγμή, η ανθρωπότητα είχε μόλις ανακαλύψει το μέσο που θα επέφερε την ολοκληρωτική καταστροφή της. Και, ταυτόχρονα, το μέσο εκείνο που θα την έκανε να ξεχάσει.

Σε λιγότερο από σαράντα χρόνια από σήμερα, ο κόσμος είναι ακόμη όπως τον γνωρίζουμε. Ο χρόνος συνεχίζει να κυλάει, αλλά όχι για όλους
το ίδιο. Μόνο λίγοι ισχυροί άνθρωποι ξέρουν τι έρχεται. Προετοιμάζονται γι’ αυτό. Προσπαθούν να μας προστατεύσουν. Μας βάζουν σε ένα μονοπάτι χωρίς επιστροφή, που οδηγεί στην καταστροφή· ένα μονοπάτι που θα μας στείλει κάτω από το έδαφος.Η ιστορία του σιλό ξεκινάει εδώ. Το μέλλον μας ξεκινάει τώρα.

«Το επόμενο The Hunger Games.»
– Sunday Times

«Το άγχος, η κλειστοφοβία και ο ληθαργικός κόσμος που συνθέτει ο συγγραφέας είναι εντελώς πειστικά.»
 The Observer

«Εξαιρετικά γραμμένο. Ο Howey μάς οδηγεί σε μια απόλυτα πιστευτή και τρομακτική αποκάλυψη. Όλο και περισσότερα επίπεδα αυτού του δυστοπικού κόσμου έρχονται στο φως, ανοίγοντας το δρόμο για τη συνέχεια…»
– Sunday Express

«Έχουμε μαγευτεί από τις ιστορίες του WOOL. Προτείνουμε να διαβάσετε πρώτα το ΣΙΛΟ, αλλά θα θέλετε να έχετε και αυτό ήδη στη βιβλιοθήκη σας, γιατί σας εγγυόμαστε ότι δε θα μπορείτε να σταματήσετε το διάβασμα.»
– Grazia Daily

 
ΣΕΙΡΑ: Wool
Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2021-12-01 16:43:29 - Upd: 2022-01-11 12:46:11