Ανοσολογία
Immunology (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5289-63-8
Ροπή Εκδόσεις, Θεσσαλονίκη, 11/2021
9η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 99.64 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 29 εκ., 656 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η 9η έκδοση της Ανοσολογίας καλύπτει όλες τις βασικές και κλινικές έννοιες που πρέπει να γνωρίζει κανείς γύρω από το αντικείμενο της Ανοσολογίας, προσφέροντας μια πλούσια εικονογραφημένη και λεπτομερώς δομημένη προσέγγιση σε αυτό το σύνθετο και ταχέως εξελισσόμενο πεδίο.
Περιγραφή

Η 9η έκδοση της Ανοσολογίας καλύπτει όλες τις βασικές και κλινικές έννοιες που πρέπει να γνωρίζει κανείς γύρω από το αντικείμενο της Ανοσολογίας, προσφέροντας μια πλούσια εικονογραφημένη και λεπτομερώς δομημένη προσέγγιση σε αυτό το σύνθετο και ταχέως εξελισσόμενο πεδίο. Η συγγραφή και η επιμέλεια του βιβλίου από ειδικούς τόσο στη διδασκαλία όσο και στην έρευνα, παρέχει μια σύγχρονη και συνεκτική κάλυψη του πεδίου που συνδέει την εργαστηριακή έρευνα με την κλινική εφαρμογή. Με δομή φιλική προς τον αναγνώστη και έγχρωμη επεξεργασία, εμπεριέχει επιπλέον υπομνήματα ανάλυσης των βασικών εννοιών, επεξηγηματικά διαγράμματα και σχεδόν 200 εικόνες που θα βοηθήσουν στην οπτική κατανόηση και στην εκμάθηση βασικών εννοιών.

 Μια συνεκτική πλούσια εικονογραφημένη έκδοση που καθιστά απλούστερη την κατανόηση και την εμπέδωση της Ανοσολογίας.Δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ενσωματώνει σύγχρονα θέματα αιχμής, όπως τα λεμφικά κύτταρα της φυσικής ανοσίας, τις θεραπείες με αντισώματα και τη γενετική μηχανική των ανασυνδυασμένων αντισωμάτων, τις συνιστώσες της φυσικής ανοσίας, τη γενετική βάση των νοσημάτων του ανοσοποιητικού συστήματος και την εξατομικευμένη ιατρική, καθώς και τις ανοσοθεραπευτικές προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

 Η 9η έκδοση του βιβλίου περιλαμβάνει υπομνήματα Κριτικής Σκέψης, περιλήψεις στην αρχή κάθε κεφαλαίου και κριτικές ερωτήσεις ανάλυσης περιστατικών με κλινικό προσανατολισμό, τα οποία επιτρέπουν μια συνεκτική ανασκόπηση και μια γρήγορηπρακτική εξάσκηση για τις εξετάσεις.

 Βασικά χαρακτηριστικά:

 Εξηγούνται τα δομικά στοιχεία του ανοσοποιητικού συστήματος - τα κύτταρα, τα όργανα καιοι κύριοι υποδοχείς του - καθώς και οι μηχανισμοί εκκίνησης και οι λειτουργίες της ανοσιακής απόκρισης, ιδιαίτερα ως προς την κλινική της προσέγγιση.

Διαθέτει μια αναδιοργανωμένη δομή βάσει της οποίας η Ανοσολογία παρουσιάζεται με τον τρόπο που συνήθως διδάσκεται, συσχετίζοντας καλύτερα τη βασική και την κλινική ανοσολογία.

 Παρέχει πλαίσια κριτικής σκέψης, περιλήψεις στην αρχή κάθε κεφαλαίου και ερωτήσεις βάσει περιστατικών, που παρέχουν μια αποτελεσματική ανασκόπηση και γρήγορη πρακτική εξάσκηση για τις εξετάσεις.


Add: 2021-11-29 19:57:49 - Upd: 2022-08-17 14:44:55