Ο ηθοποιός
The Actor (Mystery School Series) (Escuela De Misterios/ Mystery School) (τίτλος πρωτοτύπου)
Επιμέλεια κειμένου: Τικοπούλου, Μάγδα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-653-537-6
Διόπτρα, Αθήνα, 11/2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Ισπανικά
€ 8.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
168 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Εσύ τι ρόλους υποδύεσαι άθελα σου καθημερινά; Πόσο αληθινά σε εκφράζουν; Μάθε πώς να ανακαλύψεις και να καλλιεργήσεις τον αυθεντικό σου εαυτό.
Περιγραφή

Παίξε τον ρόλο του αυθεντικού σου εαυτού!

Η τέχνη της υποκριτικής είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, όσο παράξενο κι αν φαίνεται αυτό.
Επιλέγουμε τους ρόλους που υποδυόμαστε σε διαφορετικές καταστάσεις και για διαφορετικούς ανθρώπους. Όμως μπορούμε να βγούμε από αυτούς τους ρόλους.
Να διεκδικήσουμε ξανά την αυθεντικότητά μας.

Χρησιμοποιώντας ως σκηνικό μια αίθουσα διδασκαλίας, αυτό το συναρπαστικό «μάθημα» εξερευνά την ανθρώπινη συμπεριφορά από την οπτική του καλλιτέχνη.
Οι καλλιτέχνες αντικατοπτρίζουν τη ζωή. Η τέχνη της υποκριτικής είναι η πρώτη δεξιότητα που μαθαίνουμε, ακόμα και πριν από τη γλώσσα, ακόμα και πριν μάθουμε να περπατάμε.

Ξεκινάμε τη ζωή μας ως μίμοι. Παρακολουθούμε, ακούμε και μιμούμαστε. Είμαστε ηθοποιοί εκ φύσεως και σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας τελειοποιούμε την τέχνη αυτή.
Ο Don Miguel Ruiz, γνωστός σε όλο τον κόσμο από το διεθνές best seller Οι Τέσσερις Συμφωνίες, μας δίνει την ευκαιρία να τροποποιήσουμε τη συμπεριφορά μας και να αξιοποιήσουμε συνειδητά τα ταλέντα μας.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μας δίνει την επιλογή να απαλλαγούμε από την υποκρισία και να καλλιεργήσουμε την αυθεντικότητα για άλλη μια φορά.


Add: 2021-11-26 13:49:02 - Upd: 2021-11-26 13:49:02