Σκιές στην οικογένεια Βέλαμι
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-614-023-5
Εντός, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, 11/2021
Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 10/5/2023
€ 17.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 516 σελ.
Περιγραφή

   

Μια προαιώνια κι αδυσώπητη έχθρα αναβιώνει με τρόπο οδυνηρό, συνυφαίνοντας τη μοίρα μιας οικογένειας και μιας φυλής ανθρωπόμορφων τεράτων. Απέναντι στους πανίσχυρους και απροσπέλαστους Βέλαμι στέκουν απειλητικοί οι μυστηριώδεις και υποχθόνιοι Μάλβορι.

Ένα αναπάντεχο και τρομακτικό μυστικό από τα βάθη του σκοτεινού παρελθόντος αποκαλύπτεται και οδηγεί τα τέσσερα αδέρφια της νέας γενιάς των Βέλαμι, τον Πίτερ, το Βίκτωρ, τον Έρικ και τον Άντριαν στο μάτι του κυκλώνα. Η ζωή που ονειρεύονταν ανατρέπεται ριζικά.

Μια άνιση αναμέτρηση ξεκινά με τις υπερδυνάμεις του κακού, που γλιστρούν σαν σκιές στους δρόμους της πόλης και τους καταδιώκουν λυσσαλέα, καθώς κι ένα ταξίδι σε εξωτικά εδάφη, σε σκηνικά μαχών όπου εξελιγμένη τεχνολογία αντιπαρατίθεται με μαγικές δυνάμεις.

Τα τέσσερα αδέλφια θα έρθουν μπροστά σε στοιχειωμένες αλήθειες της οικογένειάς τους, των Μάλβορι, αλλά και του ίδιου του εαυτού τους. Άραγε, θα ανακαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι; Θα φτάσουν στη λύτρωση που με πάθος αποζητούν;

Ένα συναρπαστικό βιβλίο με υπερφυσικό μυστήριο, με πανάρχαιους μύθους, σε σύγχρονο φόντο, μια καθηλωτική λογοτεχνική περιπέτεια.