Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις στο Μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
3ος τόμος (Ε+ΣΤ τάξη)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-202-074-6
Δίσιγμα, Θεσσαλονίκη, 10/2021
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 20.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 562 γρ., 264 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η παρούσα συγγραφική δουλειά, αναλύει και παρουσιάζει το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσα από σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, που συμβαδίζουν με το νέο σύγχρονο σχολείο και εύχρηστο εργαλείο στη διάθεση των καθηγητών Φυσικής Αγωγής για τη σωστή διδασκαλία του μαθήματος.
Περιγραφή

Η παρούσα συγγραφική δουλειά, αναλύει και παρουσιάζει το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσα από σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, που συμβαδίζουν με το νέο σύγχρονο σχολείο.

Με τον 3ο τόμο ολοκληρώνεται το συνολικό έργο και με τη συγκεκριμένη συγγραφική δουλειά δίνεται έμφαση και αναλύονται ιδιαίτερα τα διδακτικά αντικείμενα της καλαθοσφαίρισης και της χειροσφαίρισης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνδυάζοντας τόσο την εξειδίκευση, όσο και την σαφή επεξήγηση. Υπάρχουν όλα τα αναλυτικά προγράμματα μαθημάτων σύμφωνα με τη διδακτέα ύλη του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό σχολείο, όπου παρουσιάζονται όλα τα αντικείμενα διδασκαλίας που συνοδεύονται από πλήθος αναλυτικές περιγραφές, επεξηγήσεις, υποδείξεις, εικόνες, γραφήματα και σκίτσα.

Συνοψίζοντας, θα λέγαμε ότι το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί ένα απαραίτητο και εύχρηστο εργαλείο στη διάθεση των καθηγητών Φυσικής Αγωγής για τη σωστή διδασκαλία του μαθήματος.


Add: 2021-11-12 11:32:16 - Upd: 2021-11-22 11:08:05