Κώδικας 987
Επιμέλεια κειμένου: Τσούρα, Ζωή
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-626-458-0
Εκδόσεις Πηγή, Θεσσαλονίκη, 10/2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 19.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 532 σελ.
Περιγραφή

Δύο τάγµατα. Ένα παιχνίδι τρόµου και αίµατος.

Στις 8 Σεπτεµβρίου 2007, η µικρή πόλη Ρίτζβιλλ στην πολιτεία Ουάσινγκτον των ΗΠΑ τυλίγεται στις φλόγες. Ο πληθυσµός της αποδεκατίζεται. Την ευθύνη της επίθεσης αναλαµβάνει το Τάγµα των Θεριστών, η µεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη τροµοκρατική οργάνωση που πλήττει τη χώρα µε σκληρές βιαιοπραγίες δίχως τέλος. Η µοναδική επιζήσασα, η Αυγή, διασώζεται από τους Κυνηγούς, ένα τάγµα διαµορφωµένο για να αντιµετωπίσει την απειλή των Θεριστών χωρίς τους ηθικούς ή νοµικούς περιορισµούς της αστυνοµίας.

Δέκα χρόνια µετά, και αφού η δράση των Θεριστών δεν έχει κοπάσει και οι Κυνηγοί φτάνουν σε αδιέξοδο, τίθεται σε λειτουργία ο Κώδικας 987: µια επικίνδυνη αποστολή, µια έσχατη επιλογή στην οποία η Αυγή, πλέον ικανή και διαβόητη δολοφόνος, είναι παράγοντας-κλειδί. Ορκισµένη να πάρει εκδίκηση από τους Θεριστές, και µε το µέλλον ολόκληρης της χώρας να βρίσκεται στους ώµους της, ο Κώδικας 987 θα τη φέρει αντιµέτωπη µε τις πιο απρόβλεπτες απειλές καθώς ανακαλύπτει περισσότερα για τον εχθρό, αλλά πολλά παραπάνω για τον ίδιο της τον εαυτό.

Ένας κόσµος όπου η γραµµή ανάµεσα στο σωστό και το λάθος όλο και θολώνει, η δικαιοσύνη αµφισβητείται και η εµπιστοσύνη αποτελεί ακριβή πολυτέλεια. Τι θα χρειαστεί για να αποφευχθεί η καταστροφή; 

«Μια ενδιαφέρουσα ιστορία που δεν κουράζει τον αναγνώστη, µε περιγραφή των χαρακτήρων και γεγονότων που µεταδίδει την ένταση και τη δράση που βιώνουν οι πρωταγωνιστές. Σίγουρα µια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της δράσης και του µυστηρίου.» —Β.Σ.

«Γρήγορο και αγωνιώδες. Καθώς διάβαζα, σκεφτόµουν συνεχώς πόσο θα λάτρευα να το δω σε σειρά στο Netflix!» —Μ.

«Τα ερωτηµατικά που γεννιούνται κατά την ανάγνωση απαντώνται µέσα από µια εξαιρετική πλοκή της ιστορίας καθώς οι έντονοι, παράξενοι και µυστηριώδεις ήρωες φανερώνουν τα αληθινά τους πρόσωπα.» —Π.Τ.

«Μια έντεχνα ανατρεπτική ιστορία εκφρασµένη µε τον πιο εύγλωττο τρόπο.» —Α.Θ.

«Καθώς ζούµε τη δράση και τις ανατροπές του σχεδίου του Κώδικα 987, γνωρίζουµε ήρωες που καλούνται να αντιµετωπίσουν σηµαντικά διλήµµατα και να κοιτάξουν στα µάτια τους εσωτερικούς τους δαίµονες.» —Χ.Μ.


Add: 2021-10-08 14:08:40 - Upd: 2022-05-09 13:46:19