Στον τάφο κάποιου άλλου
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-2827-1
Μεταίχμιο, Αθήνα, 10/2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 13.30 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 480 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η επιστροφή του Τζον Ρέμπους μετά τη συνταξιοδότησή του.
Περιγραφή

Έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από τότε που ο Τζον Ρέμπους υποχρεώθηκε να συνταξιοδοτηθεί. Τον ξαναβρίσκουμε να εργάζεται ως ιδιώτης σε μια μικρή μονάδα που αποτελείται από συνταξιούχους επιθεωρητές και ασχολείται με άλυτες υποθέσεις. Όταν νέα στοιχεία επαναφέρουν μια από αυτές τις υποθέσεις στο προσκήνιο, ο ήρωάς μας βρίσκει την ευκαιρία να αναλάβει ενεργό δράση. Πεισματάρης και αναρχικός ως συνήθως, θα μπει και πάλι στα βαθιά και θα αντιπαρατεθεί με τους πάντες, ακόμα και με την παλιά του συνεργάτιδα Σιβόν Κλαρκ. Το μόνο που θέλει ο Ρέμπους είναι να αποκαλύψει την αλήθεια. Θα τα καταφέρει άραγε χωρίς να περάσει τις διαχωριστικές γραμμές του νόμου;

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Η πρόζα του είναι καθηλωτική όπως πάντα, η ατμόσφαιρα ανυπέρβλητη. Βρετανική αστυνομική λογοτεχνία στα καλύτερά της.
Daily mail

Για τους φανατικούς του αστυνομικού, το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς δεν είναι ούτε οι Πενήντα αποχρώσεις του γκρι ούτε το καινούργιο μυθιστόρημα της J.K. Rowling, αλλά η επανεμφάνιση ενός από τους κορυφαίους ήρωες της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας. Ο επιθεωρητής Ρέμπους επιστρέφει θριαμβευτικά.
Sunday Express

Η κλασική πλέον σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων με τον επιθεωρητή Ρέμπους είναι η καλύτερη βιογραφία του Εδιμβούργου των τελευταίων είκοσι πέντε χρόνων.
Independent on Sunday


Add: 2021-10-07 12:14:11 - Upd: 2022-08-17 14:12:26