Σύγχρονη Κλινική Ύπνωση, Βιοθυμική Υπνοθεραπεία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5434-17-5
Ελληνική, Νέα
€ 49.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
24 x 17 εκ, 692 σελ.
Περιγραφή

Η κλινική ύπνωση στις διάφορες εκδοχές της, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις μέρες μας σαν μια πλήρης και αποτελεσματική θεραπευτική προσέγγιση. Ένα από τα πλεονεκτήματα της είναι ότι είναι μια βραχεία θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα μεγάλο εύρος ανθρώπων και διαταραχών.

Το βιβλίο αυτό εισάγει τον αναγνώστη σε μία από τις πιο αποτελεσματικές και σύγχρονες προσεγγίσεις της Κλινικής Υπνοθεραπείας, την Βιοθυμική Υπνοθεραπεία. Αν και η Βιοθυμική Υπνοθεραπεία περιέχει στοιχεία παλαιότερων προσεγγίσεων της κλινικής ύπνωσης – κυρίως της Ερικσονιακής – καθώς επίσης και στοιχεία της συμπεριφοριστικής προσέγγισης  στην ψυχοθεραπεία, θεμελιώνεται σαφώς από τις έρευνες της σύγχρονης νευροεπιστήμης. Εστιάζοντας στις βαθιές, ασυνείδητες δομές και λειτουργίες του ανθρώπου, η Βιοθυμική θεραπεία καταφέρνει και θεραπεύει βαθιές πληγές με σχετικά ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο! Η Βιοθυμική Υπνοθεραπεία αποτελεί ένα πολύτιμο θεραπευτικό εργαλείο για τον ψυχοθεραπευτή που επιθυμεί να διευρύνει την θεραπευτική του εργασία, πέρα από τις κλασικές μεθόδους ψυχοθεραπείας.

Το παρόν βιβλίο εισάγει τον ειδικό, αλλά και τον απλό αναγνώστη, στην «μαγεία» της προσέγγισης αυτής.  Στα κεφάλαια του βιβλίου, ο αναγνώστης θα βρει πλήρεις περιγραφές των επιστημονικών βάσεων της προσέγγισης, καθώς και λεπτομερείς περιγραφές της θεραπευτικής διαδικασίας.