Από τις σπουδές στην εργασία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-645-197-3
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 9/2021
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 13.30 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 310 γρ., 200 σελ.
Περιγραφή

Για φοιτητές όλων των ειδικοτήτων και νέους που εισέρχονται στην αγορά εργασίας

Έχει περάσει πια η εποχή που η απόκτηση ενός πτυχίου εξασφάλιζε μια σταθερή εργασία για τα επόμενα σαράντα χρόνια εργασιακής ζωής. Πλέον, κάθε νέος πρέπει να αποφασίσει πόσο δυναμικά θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό για τον ίδιο στην εργασία και τη ζωή του.

Αυτό το βιβλίο έχει στόχο να δώσει πληροφορίες για τους τρόπους και τα μέσα με τα οποία μπορείς να ενισχύσεις το επαγγελματικό σου προφίλ, τόσο κατά τη διάρκεια των σπουδών σου όσο και μετά. Είναι ένας κατατοπιστικός οδηγός στον οποίο  μπορείς να βρεις συγκεκριμένες προτάσεις και συμβουλές για να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα για τον επαγγελματικό στίβο.

Διαβάζοντάς το θα αισθανθείς ότι σε παίρνει από το χέρι και σε κατευθύνει βήμα-βήμα, ώστε να αποκτήσεις προβάδισμα και να είσαι πιο ανταγωνιστικός/ή στην αγορά εργασίας. Η διαρκής αναζήτηση νέων γνώσεων, ικανοτήτων, δεξιοτήτων και εμπειριών είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στην πολυδιάστατη ανάπτυξη. Επομένως, άδραξε τη μέρα, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται καθημερινά και, ακόμη καλύτερα, δημιούργησε εσύ τις συνθήκες για να βρεις νέες ευκαιρίες στη δική σου πορεία!

Ο ∆ρ Σταύρος Κ. Πάρλαλης είναι επαγγελµατίας κοινωνικός λειτουργός και Επίκουρος Καθηγητή στο Τµήµα Ψυχολογίας και Κοινωνικών Επιστηµών του Πανεπιστηµίου Frederick της Κύπρου.Έχει εκδώσει µια µονογραφία µε τίτλο Απο-ιδρυµατοποίηση ατόµων µε νοητική υστέρηση στην Κυπριακή ∆ηµοκρατία (Power Publishing, 2012) και έχει επιµεληθεί την έκδοση του βιβλίου Οι πρακτικές εφαρµογές της κοινωνικής εργασίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο (Εκδόσεις Πεδίο, 2011) καθώς και τα πρακτικά µιας ηµερίδας (Νεανική κοινωνική επιχειρηµατικότητα και Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εκδόσεις ΜΚΟ Ανέλιξη, 2011). Επιπρόσθετα, έχει δηµοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστηµονικά περιοδικά, έχει συγγράψει κεφάλαια για συλλογικούς τόµους, έχει δώσει οµιλίες σε εθνικά και διεθνή συνέδρια και επιστηµονικές συναντήσεις, ενώ παράλληλα συµµετέχει σε αρκετά ερευνητικά έργα. Επικεντρώνεται σε θέµατα προσωπικής και επαγγελµατικής ανάπτυξης, κυρίως των νέων, µε στόχο την επιτυχή µετάβασή τους στην αγορά εργασίας.


Add: 2021-09-27 12:48:26 - Upd: 2021-09-27 12:49:46