Όταν κλείνω τα μάτια
Επιμέλεια κειμένου: Οξύ
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-436-813-6
Οξύ, Περιστέρι, 6/2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 12.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 168 σελ.
Περιγραφή

Μετριέται το σκοτάδι που κρύβεται μέσα μας;

 

Οι εκδόσεις Οξύ με χαρά παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του ανερχόμενου Έλληνα συγγραφέα τρόμου Γιώργου Μεσολογγίτη «Όταν Κλείνω τα Μάτια».

Το πρώτο βιβλίο τρόμου Έλληνα συγγραφέα που εκδίδουν οι εκδόσεις Οξύ είναι πλέον πραγματικότητα και είχαν έναν καλό λόγο για να το κάνουν, τη συγγραφική πένα και τη φαντασία του Γιώργου Μεσολογγίτη.

Επτά ιστορίες, επτά όνειρα, επτά εφιαλτικές πραγματικότητες. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου θα συναντήσετε σαν παλιόφιλους, αυτά που σας έκαναν (και ακόμα το κάνουν) να μην κοιμάστε τα βράδια. Γιατί όταν το κάνετε, βρίσκεστε εκεί: στην κόλαση.

Όταν Κλείνω τα Μάτια, μια νεαρή ξεσκεπάζει το έρεβος της Αθήνας· μια γυναίκα τρέχει μακριά από την απώλεια· μια παρέα ανακαλύπτει την κόλαση που ξερνάει η μισαλλοδοξία· ένας άνδρας έρμαιο του φόβου του, αντιμετωπίζει την άβυσσο· ένας κώδικας επικοινωνίας γίνεται το όπλο ενός άνδρα κόντρα στην μαφία· μια ακατανόητη ανάσταση εκ νεκρών πραγματοποιείται· ένα ασανσέρ-καθαρτήριο στο κέντρο της Αθήνας τρέφεται με μίσος. 

«Κόντρα στον στιλιζαρισμένο τρόμο, εμφανίζεται ως συγγραφέας ευρηματικός, με άγρια πένα, ένας πληθωρικός τεχνίτης ιστοριών που σαν ταχυδακτυλουργός με άπειρες γητείες παρασέρνει σε ένα σκοτεινό βυθό γεμάτο εκπλήξεις.»

Γιώργος Γιώτσας - Συγγραφέας

(Το κουτί, 2020 - εκδ. Βell)

 

 

«Εμφανίστηκε πρώτη φορά στο ΦantastiCon 2015, δηλώνοντας ότι υπάρχει καλή συγγραφική πένα στη χώρα.»

Κωνσταντίνος Π. Τσουρέκης - Συνιδρυτής Fantasy Festival / Συγγραφέας

 

«Αφηγείται αρκούντως αιματοβαμμένα την οικονομική και κοινωνική κρίση με τη φόρμα της αλληγορικής δυστοπίας.»

Αγγέλα Γαβρίλη - Συγγραφέας / Αρθρογράφος


Add: 2021-07-20 14:13:15 - Upd: 2021-07-20 14:13:15