Δραγωνικές Αποκαλύψεις
Σπουδή στον δραγωνικό ζωδιακό
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-597-287-5
Λεξίτυπον, Αθήνα, 2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 10.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 230 γρ., 94 σελ.
Περιγραφή

Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζεται τόσο η ιδιομορφία όσο και η λειτουργικότητα του δραγωνικού ζωδίου. Στον δραγωνικό ζωδιακό, που είναι «φανταστικός», όπως και ο τροπικός ζωδιακός, οι πλανήτες μετατίθενται σε μία διαφορετική θέση από την τροπική τους, καθοριστικό ρόλο στην οποία διαδραματίζει η απόσταση του πλανήτη από τον Βόρειο Δεσμό.

Ο δραγωνικός πλανήτης είναι η βάση, στην οποία στηρίζεται ο τροπικός και η ιδιοσυναστρία τροπικού και ζωδιακού πλανήτη αποκαλύπτει κυριολεκτικά κάθε ωροσκόπιο, κάτι που αποδεικνύεται μέσα από τη διεξοδική ανάλυση των ωροσκοπίων μερικών σημαντικών μορφών της τέχνης, της φιλοσοφίας, της μεταφυσικής και της πολιτικής, οπότε ο τομέας, στον οποίο διακρίθηκαν, αποκαλύπτεται κυριολεκτικά.

Έτσι παρουσιάζονται ενδεικτικά δέκα παραδείγματα ιδιοσυναστρίας τροπικού και ζωδιακού πλανήτη με εστίαση στον P.J. Goebells, τον G.W.F. Hegel, τον W.A. Mozart, τη Mata Hari, τη Shirley MacLaine, τον Aleister Crowley, τον Oscar Wilde, τον Karl Marx, τον Adolf Hitler και τη Janis Joplin, προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλο το χρώμα τους στην ανθρωπότητα εξαιτίας της ιδιαίτερης δράσης τους και των αποτελεσμάτων που αυτή (η δράση) επέφερε στον κόσμο.

Αυτά τα ωροσκόπια, αν μελετηθούν προσεκτικά, θα καταδείξουν τη λειτουργικότητα του δραγωνικού ζωδιακού, έναν τομέα της αστρολογίας, η οποία, ως επιστήμη, μπορεί να δώσει πολλές πληροφορίες και να εξηγήσει πράγματα και καταστάσεις που είναι πέραν της ανθρώπινης λογικής.

https://www.lexitipon.gr/product/607/dragwnikes-apokalypseis.html


Add: 2021-07-18 12:27:36 - Upd: 2022-09-01 17:09:12