ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ LECTURE NOTES
OPHTHALMOLOGY LECTURE NOTES (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-9427-88-3
Gotsis Εκδόσεις, Πάτρα, 2/2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 45.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 29 εκ., 264 σελ.
Περιγραφή

Η σειρά Οφθαλμολογία-Lecture Notes παρέχει μια συνοπτική, αλλά ολοκληρωμένη, εισαγωγή σε βασικούς τομείς του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, καλύπτοντας τόσο τη βασική επιστήμη όσο και τις κλινικές προσεγγίσεις που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φοιτητές ιατρικής και οι νεότεροι γιατροί.

Με την πλούσια εικονογράφηση και την περιεκτική και εύκολη πρόσβαση, η Οφθαλμολογία - Lecture Notes είναι ο ιδανικός οδηγός αναφοράς σε κοινά προβλήματα των ματιών, στη διάγνωση και διαχείριση τους. Ξεκινώντας με μια επισκόπηση της ανατομίας, τη λήψη του ιστορικού και την κλινική εξέταση, καλύπτεται μια σειρά βασικών οφθαλμικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου κεφαλαίου για την παιδιατρική οφθαλμολογία.
Το περιεχόμενο έχει ενημερωθεί διεξοδικά και περιλαμβάνει:
• Πάνω από 200 διαγράμματα και φωτογραφίες
• Μια σειρά βασικών κλινικών περιπτώσεων στο Κεφάλαιο 20 που καταδεικνύουν το κλινικό πλαίσιο των βασικών παθήσεων
• Τους μαθησιακούς στόχους και περίληψη των βασικών σημείων σε κάθε κεφάλαιο
Το βιβλίο Οφθαλμολογία - Lecture Notes είναι ιδανικό για την ανάπτυξη γνώσεων για την κλινική πράξη ή για επανάληψη πριν από τις εξετάσεις και χρησιμοποιεί μια συστηματική προσέγγιση για να παρέχει σε φοιτητές ιατρικής και νεότερους γιατρούς όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για τη διαχείριση κλινικών καταστάσεων.
Είναι επίσης χρήσιμο για την εκπαίδευση των φοιτητών οπτομετρίας, βοηθώντας τους να κατανοήσουν την κλινική οφθαλμολογία.


Add: 2021-07-12 19:28:02 - Upd: 2022-03-01 20:51:22