Πως να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας
Facing Your Fears: A Navy SEAL's Guide to Coping With Fear and Anxiety (τίτλος πρωτοτύπου)
Επιμέλεια κειμένου: Μίχα, Γεωργία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5427-46-7
Brainfood, Περιστέρι, 5/2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 11.10 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 112 σελ.
Περιγραφή

Πρακτικές συμβουλές για όλα τα προβλήματα και τα άγχη

της καθημερινότητάς σας!

 

Οι Εκδόσεις Η Τέχνη της Ζωής με χαρά παρουσιάζουν έναν σύγχρονο οδηγό επιτυχίας και επιβίωσης στις δυσκολίες της καθημερινότητας, από τον best-selling συγγραφέα των NewYorkTimes, DonMann. Μάθετε εύκολους και έξυπνους τρόπους για το Πώς να Αντιμετωπίζετε τους Φόβους σας!

Χάρη στις γνώσεις και την πείρα που αποκόμισε από τις ειδικές δυνάμεις του αμερικανικού Ναυτικού, τους παγκοσμίως γνωστούς Navy SEAL, ο Don Mann είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βοηθήσει κι άλλους να επιτύχουν σε κάθε πτυχή της ζωής τους –προσωπική και επαγγελματική– χρησιμοποιώντας τις δικές τους τεχνικές. Στο Πώς να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας ο Mann αποκαλύπτει τους πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς για να απελευθερωθούμε από τους ποικίλους φόβους και τις ανησυχίες που μας κατακλύζουν καθημερινά, ανεξαρτήτως της προέλευσης και των αιτίων τους. Μέσα από πρακτικές συμβουλές, εμψυχωτικά λόγια μεγάλων ανδρών και γυναικών, αλλά και συναρπαστικές ιστορίες, το Πώς να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας προσφέρει τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να θριαμβεύσουμε σε δύσκολους καιρούς.

Μην αφήνετε τον φόβο να σας εμποδίζει να ζήσετε τη ζωή που επιθυμείτε. Αν κάνετε ένα τολμηρό βήμα για την αντιμετώπιση των φόβων σας, το θάρρος και η αυτοπεποίθησή σας θα περάσουν σε νέα επίπεδα και θα σας οδηγήσουν σε μέρη που υπήρχαν μόνο στη φαντασία σας. Να είστε τολμηροί, να έχετε αυτοπεποίθηση και οι στόχοι σας θα είναι πάντοτε εφικτοί.


Add: 2021-05-31 15:12:04 - Upd: 2023-08-03 11:57:27