Πειρατόσουπα
Εικονογράφηση: Riddell, Chris
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-2524-9
Μεταίχμιο, Αθήνα, 5/2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
24 x 30 εκ., 48 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Να φάω εγώ, να φας κι εσύ! Μια κουταλιά Πειρατόσουπας λαχταριστής, κι αμέσως θα γίνεις κι εσύ πειρατής!
Περιγραφή

Ελάτε να γνωρίσετε τον πιο ασυνήθιστο μπέιμπι σίτερ που είδατε ποτέ, που τυχαίνει να είναι και… ο μάγειρας ενός πειρατικού πλοίου! Και όχι μόνο αυτό, αλλά φέρνει μαζί του ένα ολόκληρο πλήρωμα από ασυγκράτητους πειρατές που, για χάρη ενός αγοριού και της αδερφής του, ετοιμάζεται να μετατρέψει ένα απολύτως συνηθισμένο βράδυ σε μια θεότρελη περιπέτεια. Ώρα να φτιάξει την περίφημη πειρατόσουπα!

Μια περιπέτεια ιδανική για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη πειρατές, ιπτάμενα καράβια, σωρούς από ντόνατ και μια σούπα με μαγικές ιδιότητες! Με πανέξυπνα στιχάκια από τον εμπνευσμένο παραμυθά Νιλ Γκέιμαν και ασύγκριτη εικονογράφηση από τον υπερ-ταλαντούχο Κρις Ρίντελ, θα γίνει σίγουρα το εικονογραφημένο βιβλίο της χρονιάς!

Έγραψαν για το βιβλίο
Σ’ αυτή την έμμετρη περιπέτεια, ένα τσούρμο θεότρελοι πειρατές γίνονται απίθανοι μπέιμπι σίτερ, με αποτέλεσμα μια βραδιά χαοτική και περιπετειώδη και μια πολύ παράξενη σούπα, που τα παιδιά προσπαθούν απεγνωσμένα να αποφύγουν.
The Scotsman

Βουτήξτε μέσα του προετοιμασμένοι για χιούμορ, περιπέτεια, κέφι και κατεργαριά. Χαρούμενο, ιδιόρρυθμο, ξεκαρδιστικό, το βιβλίο αυτό είναι το τέλειο δώρο για εσάς τους ίδιους και για κάθε νεαρό αναγνώστη.
Armadillo

Χαρούμενο, έμμετρο, ξεκαρδιστικό… Μια από τις καλύτερες εικονογραφημένες περιπέτειες που θα μπορούσαν να απολαύσουν τα παιδιά.
Armadillo Weekly

Απολαυστικότατο… Ιδανικό για μεγαλόφωνη ανάγνωση. Οι αναμενόμενα εκπληκτική εικονογράφηση του Ρίντελ είναι γεμάτη χρώμα και λεπτομέρεια.
Booklist

Ένα εικονογραφημένο βιβλίο με υπέροχη, ζωηρή ρίμα που είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες. Η εικονογράφηση είναι εκπληκτική, γεμάτη αστείους χαρακτήρες, λεπτομέρεια και πειρατικό κέφι.
Books for Keeps

Ένα ιπτάμενο πειρατικό πλοίο, ένα μαγαζί με νοστιμότατα ντόνατς και ζωηρή ρίμα από τον Νιλ Γκέιμαν (που θα εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο αν το διαβάσετε δυνατά). Η Πειρατόσουπα είναι ένα υπέροχο βιβλίο με εκπληκτική εικονογράφηση από τον πρώην Πρέσβη της Παιδικής Λογοτεχνίας στη Βρετανία Κρις Ρίντελ.
BookTrust

Ένα συναρπαστικό και ξεχωριστό εικονογραφημένο βιβλίο από ένα ζευγάρι ευρηματικούς δημιουργούς. Τι σπιρτόζικη πανδαισία ρίμας και εικόνας! Αυτή η πειρατική περιπέτεια τα σπάει! Πρέπει να τη διαβάσετε φωναχτά, βάζοντας όλο σας το θεατρικό ταλέντο, και να τη λατρέψετε σαν κλεμμένο θησαυρό!
LoveReading4Kids

Το εμπνευσμένο δίδυμο Γκέιμαν-Ρίντελ τα κατάφερε πάλι. Καταπληκτική έμμετρη ιστορία σε συνδυασμό με απίθανες, περίτεχνες εικόνες. Θα μπορούσα να τις κοιτάζω για ώρες. Ιδανικό για φωναχτή ανάγνωση, αλλά και για μικρούς αναγνώστες, επίδοξους πειρατές ή και όχι.
NetGalley Reviewer

Εξαιρετικό… Πανδαισία για τα μάτια και για τα αυτιά.
The i

Ο Νιλ Γκέιμαν είναι ό,τι πιο κοντινό σε ροκ σταρ έχει το παιδικό βιβλίο: αν σου αρέσει η φαντασία, είναι ακαταμάχητος.
The Times

Για το βιβλίο υπάρχουν διαθέσιμες εκτυπώσιμες δραστηριότητες και παιχνίδια.


Add: 2021-05-28 10:49:46 - Upd: 2022-08-17 14:12:25