Η Τσακρή και η Αύρα
Παρατηρούν τα χρώματα των ανθρώπων
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5340-15-5
Αλφάβητο Ζωής, Αθήνα, 3/2021
1η έκδ., Ελληνική, Νέα
Ενιαία τιμή έως 9/9/2022
€ 11.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
23 x 17 εκ, 200 γρ, 52 σελ.
τ. 1
Σύντομη περιγραφή
Πλούσια εικονογράφηση σε όλο το βιβλίο, διδάσκει τις ιδιότητες των χρωμάτων και πώς αυτά αντανακλώνται στη συμπεριφορά τους! Εισάγει την έννοια των "ενεργειακών σωματικών κέντρων" του Ιπποκράτη (τα "Τσάκρα") με ευκολία κατανόησης. Συνοδεύεται από Audiobook (Podcast).
Περιγραφή

Η Βάλια Ιωσηφίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα, αλλά κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, όπου διατηρεί ατομική επιχείρηση τα τελευταία 18 χρόνια. Οι πνευματικές και καλλιτεχνικές της αναζητήσεις την έκαναν να στραφεί στην ενασχόληση με την προσωπική ανάπτυξη και τις εναλλακτικές θεραπείες (Reiki, EFT, TFT, Ανθοϊάματα κ.ά.) Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στη Συμβουλευτική της Ψυχικής Υγείας και τη Συστημική Αναπαράσταση, καθώς και στη Συμβουλευτική των Εξαρτήσεων. Είναι μέλος της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρίας, καθώς και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Συστημάτων (ΕΙΔΑΣ).

Η Βάλια πιστεύει ακράδαντα ότι η θεραπεία της ψυχής είναι τέχνη και η τέχνη είναι μορφή ψυχοθεραπείας. Αυτή είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια, στην οποία είχε «σύμμαχο» τη μοναχοκόρη της Αντωνία Αναστασιάδου, που επιμελήθηκε την εικονογράφηση.