ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ;
FDM - Μοντέλο Περιτονιακής Παραμόρφωσης
Why does it hurt? : Fascial Distortion Model (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5484-10-1
Γιαλός, Αθήνα, 4/2021
Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ενιαία τιμή έως 28/10/2022
€ 19.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
23 x 16 εκ, 290 γρ, 152 σελ.
τ. 1
Σύντομη περιγραφή
Ένα νέο μοντέλο θεραπείας για την ανακούφιση του πόνου και την αποκατάσταση της κίνησης.
Περιγραφή

Η περιτονία, ή αλλιώς φάσια, είναι ένας ινώδης συνδετικός ιστός που διατρέχει το σώμα μας και κρατά τα πάντα δεμένα μαζί. Οι παραμορφώσεις της αποτελούν συχνά την αιτία του πόνου, που μπορεί να μην βρίσκει ανακούφιση με παραδοσιακές φυσικοθεραπείες ή αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Χάρη στο FDM, το Μοντέλο Περιτονιακής Παραμόρφωσης, ο θεραπευτής, πιέζοντας με τους αντίχειρές του τα κατάλληλα σημεία, βοηθά τους ασθενείς να αντιμετωπίσουν μυοσκελετικούς πόνους αποτελεσματικά, γρήγορα και χωρίς φάρμακα.

Πονοκέφαλος - Αυχενικός πόνος - Σύνδρομο πετάλου στροφέων - Επικονδυλίτιδα αγκώνα - Ισχιαλγία - Πόνος στον μηρό - Πόνος στο γόνατο - Διάστρεμμα αστραγάλου - Πόνος στον ώμο - Πόνος στην πλάτη - Κοιλιακός πόνος - Πυελικός πόνος - Λαγονοκνημιαία ταινία - Πελματική απονευρωσίτιδα

Στο βιβλίο, που απευθύνεται τόσο στον Θεραπευτή όσο και στον Ασθενή,περιγράφεται αναλυτικά τι ακριβώς είναι η περιτονία, ποιος ο ρόλος της στους μυοσκελετικούς πόνους και πώς η εφαρμογή του FDM αποκαθιστά την κίνηση σε ασθενείς που είχαν σταματήσει να ελπίζουν.