Ο όρκος του Ζυγού
Grayson's vow (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Ελιασά, Νοέλα
Επιμέλεια κειμένου: Κολιτσοπούλου, Μαρίνα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5543-02-0
Elxis, Περιστέρι, 4/2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 15.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 408 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Μια πρόταση... διαφορετική. Θα μπορέσει ο Γκρέισον Χόθορν να της αντισταθεί; Η Mia Sheridan δίνει και πάλι τον καλύτερό της εαυτό.
Περιγραφή

Η Κίρα Νταλέρ βρίσκεται σε απόγνωση…

Με λίγα χρήματα και ακόμα λιγότερες επιλογές, η έξυπνη και δραστήρια νεαρή κοπέλα πρέπει να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό της. Γνωστή για τη γενναιοδωρία της και την παρορμητική φύση της, επινοεί ένα σχέδιο επιβίωσης. Ίσως το πιο εξωφρενικό από όλα.

Ο Γκρέισον Χόθορν έχει αρχίσει να χάνει τις ελπίδες του…
Ορισμένα εμπόδια στη ζωή είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Και η προδοσία είναι ένα από αυτά. Με περιορισμένους πόρους, ο Γκρέισον προσπαθεί να αναστήσει τον αποτυχημένο οικογενειακό αμπελώνα. Άλλωστε, το έχει ορκιστεί στον εαυτό του.
Μέχρι που μια νεαρή γυναίκα μπαίνει στο γραφείο του με μια παράξενη, απροσδόκητη πρόταση. Είναι αδύνατον να της αρνηθεί.
Ό,τι ξεκινάει ως μια επιχειρηματική συμφωνία εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο ανάμεσα στην προκλητική και ανεξάρτητη Κίρα και στον άπληστο Γκρέισον, που θέλει περισσότερα για τον εαυτό του.
Και καθώς τα θέλω τους συγκρούονται και η έλξη ανάμεσά τους είναι αναπόφευκτη, θα συνειδητοποιήσουν ότι το παρελθόν τούς καταδιώκει. Και σίγουρα το ψέμα και η απάτη δεν οδηγούν σε ένα ευτυχισμένο τέλος.

Σύντομα ανακαλύπτουν ότι ορισμένοι όρκοι θα πρέπει να καταπατηθούν, ενώ για άλλους θα πρέπει να διακινδυνεύσουν τα πάντα. Ακόμα και την καρδιά τους.


Add: 2021-04-21 12:02:33 - Upd: 2024-02-09 13:52:20