Όσα δεν μπορούσα να σου πω τη στιγμή που έπρεπε
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-607-207-9
1η έκδ., Ελληνική, Νέα
€ 19.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 856 σελ.
Περιγραφή

Ένας πολύ γοητευτικός άνδρας, ο Αντρέ Σον, διανοούμενος και μέλος της υψηλής κοινωνίας, επέστρεψε στην Ελλάδα, για να συμμετάσχει στον έρανο που γινόταν για τη λευχαιμία.
Η διάσημη καλλιτέχνης Λάιζα Μιν, απλή, ευαίσθητη και πανέμορφη κοπέλα, ήταν εκτός από τραγουδίστρια κι η διοργανώτρια  των εράνων που πραγματοποιούνταν μέσω των συναυλιών και με τη φωνή της συγκέντρωνε τα πλήθη που τις κατέκλυζαν.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν εντελώς τυχαία, στη τελευταία φιλανθρωπική της βραδιά, λίγο πριν τη λήξη κι ο κεραυνοβόλος έρωτας ήρθε στη ζωή τους με την πρώτη ματιά…

Ο Αντρέ αφέθηκε τελείως από το πρώτο λεπτό που την αντίκρισε. Την ποθούσε… την ήθελε, λαχταρούσε να το ζήσει...
Η Λάιζα αν κι έπεσε θύμα της αριστοκρατικής γοητείας και τού ευφυούς μυαλού του, δεν ήθελε να αφεθεί. Αντιστάθηκε όσο μπορούσε με όλες τις δυνάμεις της, γιατί φοβόταν την αγάπη και τον έρωτα, επειδή έκρυβε ένα τρομερό μυστικό που την πλήγωνε…

Η μοίρα όμως, είχε τα δικά της σχέδια και για τους δυο. Συνεχείς εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές με αποκορύφωμα τη δυναμική  παρουσία του Φράνκ Έλιοτ στη ζωή τους, αναστάτωσαν κι ανέτρεψαν πολλές φορές τις ισορροπίες τους.

Θλίψη, χαρά, ευτυχία κι απόγνωση, διαδεχόταν η μια την άλλη ώσπου η τελευταία ανατροπή στη ζωή τους έφερε τη λύτρωση...