Πήραμε σκύλο
Πώς είναι να ζεις στο ίδιο σπίτι με ένα τετράποδο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-645-142-3
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 1/2021
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 12.20 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
16 x 16 εκ., 307 γρ., 240 σελ.
Περιγραφή

Πώς είναι να ζεις στο ίδιο σπίτι με ένα τετράποδο παιδί

Υπέροχα, πανέμορφα, αφοσιωμένα και αξιαγάπητα, τα σκυλιά δεν είναι μόνο «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου». Είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό. Ρωτήστε όποιον έχει σκύλο και θα σας πει!

Αν αγαπάτε τα σκυλιά, αυτό το βιβλίο είναι για εσάς. Κι αν πάλι δεν έχετε σκύλο, αλλά σκέφτεστε να αποκτήσετε, διαβάστε το ξανά και ξανά. Θα μάθετε, με τον πιο απλό και παραστατικό τρόπο, και με πολλά παραδείγματα από την καθημερινότητα:

–Ποιος τύπος σκύλου ταιριάζει περισσότερο με το στιλ της ζωής σας. –Τι προετοιμασίες πρέπει να κάνετε πριν έρθει στο σπίτι σας. –Πώς θα περάσουν οι πρώτοι δύσκολοι, αλλά τόσο ευχάριστοι, μήνες. –Ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας απέναντί του από εκεί και πέρα.

Μέσα από είκοσι ανεξάρτητα κεφάλαια, ενημερωθείτε –από κάποιον που τα έμαθε όλα από… πρώτο χέρι, με πολλά παραδείγματα από την καθημερινή τριβή με τα δικά του σκυλιά– για όλα όσα είναι απαραίτητο να ξέρετε πριν ενώσετε τη ζωή σας με το κουτάβι ή τον ενήλικο σκύλο που ονειρεύεστε. Πώς είναι, λοιπόν, να ζεις στο ίδιο σπίτι με ένα τετράποδο παιδί;

Σκίτσα: Χρήστος Παπανίκος

Πρόλογος: Βασίλης Μπορομπόκας, εκπαιδευτής σκύλων

Ο Κυριάκος Αθανασιάδης είναι συγγραφέας. Ζει με τη γυναίκα του, τη συγγραφέα και δημοσιογράφο Κική Τσιλιγγερίδου, στη Θεσσαλονίκη, παρέα με δύο σκυλιά, τον Αρσέν και την Άγκαθα, και μία γάτα, τη Φαντομά.


Add: 2021-03-22 09:52:26 - Upd: 2021-03-22 09:52:26