Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων
Χτίστε το Ψηφιακό μέλλον της Επιχείρησής σας με 7 βήματα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-202-034-0
Δίσιγμα, Θεσσαλονίκη, 12/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 20.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 224 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Το βιβλίο είναι ένας οδικός χάρτης, που θα κατευθύνει βήμα προς βήμα, την ομάδα διοίκησης της επιχείρησης, προς τη σταδιακή και μεθοδική υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού της.
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό είναι μια συνταγή επιτυχίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μιας παραδοσιακής επιχείρησης.

Διατυπώνει μια λογική, προσεκτική και ξεκάθαρη προσέγγιση επτά βημάτων προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, για να βοηθήσει μια παραδοσιακή εταιρεία να πετύχει στο ταξίδι της προς τον ψηφιακό κόσμο. Το βιβλίο είναι ένας οδικός χάρτης, που θα κατευθύνει βήμα προς βήμα, την ομάδα διοίκησης της επιχείρησης, προς τη σταδιακή και μεθοδική υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού της.

Είπαν για το βιβλίο μας:

Ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο δράσης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, αναγκαίο για να τις καταστήσει ψηφιακά ανταγωνιστικές. Το βιβλίο προσφέρει πρακτική βοήθεια σε κάθε επιχειρηματία με λεπτομερή καταγραφή των βημάτων και τεχνολογιών για την ταχεία προσαρμογή των επιχειρήσεων σε προηγμένες ψηφιακές πρακτικές, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους. 

Δρ. Αναστάσιος Καραμάνος, Διευθυντής του Προγράμματος MScinMarketingfortheAgrifoodSector

Kολλέγιο Περρωτής, Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης

*********************************************************************************************

Το να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις και τι χρειάζεται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διευθυντές των παραδοσιακών εταιρειών. Αυτό το βιβλίο παρέχει τα επτά βήματα και τα πολύτιμα παραδείγματα που μπορούν να τους βοηθήσουν να υλοποιήσουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Πατρίκιος Σαραντάκος , Ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής, TEOLSA.

*********************************************************************************************

Ένας ουσιαστικός οδηγός για οποιαδήποτε εταιρεία που βρίσκεται ήδη, ή πρόκειται να ξεκινήσει τον ψηφιακό της μετασχηματισμό. Με την παροχή μίας κοινής γλώσσας και πρακτικών πλαισίων, ο συγγραφέας σας δίνει τη γνώση και την κατεύθυνση να ξεκινήσετε, μαζί και το θάρρος να επιμείνετε στην εφαρμογή του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας σας.

Σπήλιος Aριστοτελίδης, Διευθυντής e-shop, Starkstores.gr

*********************************************************************************************

Όλες οι εταιρείες δεν γεννιούνται ψηφιακές. Οι παραδοσιακές εταιρείες πρέπει να μεταλλαχτούν για να επιβιώσουν στον ψηφιακό κόσμο. Αυτό το διορατικό και καλά δομημένο βιβλίο, είναι γεμάτο με πρακτικές συμβουλές και παραδείγματα για να βοηθήσει αυτές τις παραδοσιακές εταιρείες να σχεδιάσουν το ψηφιακό τους μέλλον.

Πέτρος Θεοδώρου, Ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής, Τheodoroubros.gr


Add: 2021-02-02 13:57:39 - Upd: 2021-02-02 13:57:39