Πιόνια στη σκακιέρα του έρωτα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-658-046-8
Εκδόσεις Φυλάτος, Χαλκιδική, 12/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 17.11 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
254 σελ.
Περιγραφή

Η εποχή μας ευνοεί τα εύκολα. Αλλά, ο έρωτας, ποτέ δεν είναι εύκολος. Στον έρωτα δεν υπάρχει μόνο αγάπη… Υπάρχει και αντιπαλότητα, ζήλεια, κτητικότητα και, ενίοτε, μίσος. Μέσα στις ιστορίες αυτές, ο αναγνώστης θα συναντήσει καταστάσεις και πρόσωπα που συνυπάρχουν σε σχέση συγκρουσιακή. Με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Θα συναντήσει τον σεξουαλικά ανικανοποίητο Δον Ζουάν, τη βολεμένη σύζυγο, που δε θέλει να είναι πια ερωμένη του συζύγου, τη γυναίκα που εξευτελίζει τους εραστές της, αλλά την εκδικείται ο σκύλος της που τον λατρεύει…
Τη μοιραία γυναίκα αράχνη, που καταστρέφει τον άντρα που πέφτει θύμα της, τον σύζυγο που προτιμά να μη χωρίσει την ανάπηρη γυναίκα του, όχι όμως και να προδώσει τον εαυτό του… Την παιδοκεντρική σύζυγο που απιστεί προς τον σύζυγο, όντας ερωτευμένη με… τα παιδιά της, την απελευθερωμένη γυναίκα που είναι υπόδουλη στις ορμόνες της και στις προλήψεις.
Θα συναντήσει τον θείο έρωτα ενός καλόγερου που συγκρούεται με τον ανθρώπινο, κάποιους αταίριαστους εραστές, συνοδούς των ονείρων τους, τον άντρα που ερωτεύεται μια νεότερη γυναίκα πανομοιότυπο της γυναίκας του. Την «ποντικοπαγίδα», στην οποία βρίσκεται ο σεξουαλικά εθισμένος, τη γυναίκα που ξεφεύγει από τον άντρα που αγαπά, για να ικανοποιήσει κάποιον άλλο που αγαπά περισσότερο: τον εαυτό της…
20+3 ΕΡΩΤΙΚΕΣ ιστορίες, βγαλμένες από τη σύγχρονη πραγματικότητα, δοσμένες με τρόπο ρεαλιστικό, γλαφυρό και συναρπαστικό, που θα σας καθηλώσουν.
Γιατί, όλοι οι ερωτόπληκτοι, νέοι και παλιοί ανεξαιρέτως, ακόμη κι αυτοί που το γνωρίζουν, αλλά και αυτοί που δεν το αναγνωρίζουν, όλοι σε τελική ευθεία είναι θύματα του πάθους τους, είναι παίχτες, αλλά και ταυτόχρονα ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ.


Add: 2021-01-25 16:20:02 - Upd: 2021-01-27 11:38:20