Η Μάσκα του “ΜΠΟΡΩ”
Nα νικήσω τον ιο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5447-05-2
Μένανδρος, Αθήνα, 9/2020
Είδος έκδοσης: Πλήρης έκδοση σεναρίου
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 5.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 29 εκ., 16 σελ.
τ. 1
Σύντομη περιγραφή
Το βιβλίο αυτό στοχεύει στην ανάπτυξη του αισθήματος της ατομικής αλλά και συλλογικής ευθύνης των παιδιών, όχι μόνο στον καιρό της πανδημίας αλλά και σε κάθε διάσταση της καθημερινής ζωής. Με εύληπτο και πρωτότυπο τρόπο παρουσιάζεται η σωστή χρήση της μάσκας στους μικρούς μαθητές.
Περιγραφή

Η Ζορζίνα, παρόλο που λαχταρά να συναντήσει τους φίλους της στο σχολείο, νιώθει άβολα καθώς θα έρθει αντιμέτωπη με μια νέα σχολική πραγματικότητα, εξαιτίας του καινούριου ιού που κυκλοφορεί. Αυτό όμως που την ενοχλεί περισσότερο είναι ότι θα πρέπει να φοράει μάσκα στο σχολείο. Θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη μάσκα; Θα μπορέσει να μιλήσει με τους φίλους της φορώντας μάσκα; Θα μπορέσει να χαμογελάσει; Θα μπορέσει να καταλάβει πότε οι φίλοι της χαμογελούν;

Όλοι μαζί μπορούμε πιο εύκολα να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που κατά καιρούς εμφανίζονται στην καθημερινότητά μας. Το βιβλίο αυτό στοχεύει στην ανάπτυξη του αισθήματος της ατομικής αλλά και συλλογικής ευθύνης των παιδιών, όχι μόνο στον καιρό της πανδημίας αλλά και σε κάθε διάσταση της καθημερινής ζωής. Με εύληπτο και πρωτότυπο τρόπο παρουσιάζεται η σωστή χρήση της μάσκας στους μικρούς μαθητές.


Add: 2021-01-18 17:24:04 - Upd: 2021-02-17 15:13:49