Γιούργκεν Κλοπ
Η Ιστορία ενός νικητή
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-84460-3-8
Εκδόσεις Δίχτυ, Αθήνα, 11/2020
Ελληνική, Νέα
€ 16.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 600 γρ, 458 σελ.
Αγγλικά (γλώσσα πρωτοτύπου)
Σύντομη περιγραφή
Η βιογραφία του Γιούργκεν Κλοπ, ενός προπονητή που άλλαξε τα δεδομένα και κατάφερε να προσφέρει διακρίσεις σε όλες τις ομάδες του. Το δέσιμο με τους παίκτες και τους οπαδούς είναι ιδιαίτερο. Αυτό το βιβλίο προσφέρει μαθήματα ζωής και διαχείρισης καταστάσεων από έναν άνθρωπο που μένει πιστός στους κανόνες και τις αξίες που διέπουν τη ζωή του.
Περιγραφή

«Μου αρέσει αυτή η απόλυτη ένταση, όταν τα πάντα φτάνουν στα όριά τους και η καθαρή αδρεναλίνη κόβει την ανάσα».

Η τεράστια προσωπικότητα του Γιούργκεν Κλοπ και το «όλα ή τίποτα» στιλ του στο ποδόσφαιρο και στην προπονητική τον κατέστησαν την τέλεια επιλογή για να ανεβάσει τους τόνους στο Άνφιλντ. Η πρόσληψή του προκάλεσε υστερία στην πόλη με τους οπαδούς και τους αξιωματούχους του συλλόγου να είναι ενθουσιασμένοι που έκαναν δικό τους αυτόν τον προπονητή που θαύμαζαν από μακριά.

Γνωστός ποδοσφαιρικός ανταποκριτής, τόσο στα γερμανικά, όσο και στα αγγλικά παιχνίδια, ο Raphael Honigstein μιλάει με την οικογένεια, τους φίλους, τους παίκτες και τους συνεργάτες του για να αποτυπώσει την πραγματική ιστορία της καριέρας του Γιούργκεν Κλοπ, ενός ιδιοφυούς μεταρρυθμιστή του ποδοσφαίρου που κατάφερε να ανεβάσει την ένταση στο Άνφιλντ με την κατάκτηση του έκτου Τσάμπιονς Λιγκ και του Πρωταθλήματος Αγγλίας μετά από 30 χρόνια για τη Λίβερπουλ.