Θαλάσσιος Όλυμπος
Συλλογή στίχων
Εξώφυλλο/εικαστικό: Αποστολίδου, Ξένια
Επιμέλεια κειμένου: Κάντζα, Νατάσα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-9547-94-9
Θερμαϊκός, Θεσσαλονίκη, 12/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 7.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 25 εκ., 165 γρ., 64 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ένα διανοητικό πόνημα που περιέχει κάπου αυθορμητισμό και πειραματισμούς, αλλού δομημένες τεχνικές και παντού αυθεντικότητα. Είναι καρπός αγάπης και γεννήθηκε αβίαστα, από έναν έκθαμβο παρατηρητή του μαγικού φαινομένου της ζωής και της πλάσης όλης, από τον μικρόκοσμο μέχρι τα πέρατα του Σύμπαντος.
Περιγραφή

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός το βιβλίο του Ιωάννη Χρ. Κεραμάρη με τίτλο «Θαλάσσιος Όλυμπος». Αυτή η συλλογή στίχων, όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος την πρώτη του αυτή εκδοτική προσπάθεια, «είναι ένα διανοητικό πόνημα που περιέχει κάπου αυθορμητισμό και πειραματισμούς, αλλού δομημένες τεχνικές και παντού αυθεντικότητα. Είναι καρπός αγάπης και γεννήθηκε αβίαστα, από έναν έκθαμβο παρατηρητή του μαγικού φαινομένου της ζωής και της πλάσης όλης, από τον μικρόκοσμο μέχρι τα πέρατα του Σύμπαντος», όπως επισημαίνει στην εισαγωγή του βιβλίου. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.


Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Ιωάννης Κεραμάρης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973. Σπούδασε γεωπόνος και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Τραπεζική. Εργάζεται στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Στον ελεύθερο χρόνο του βαδίζει, αφουγκράζεται και αμφιβάλλει. Όταν δεν φλερτάρει με τη συνήθως δυσπρόσιτη έμπνευση ή δεν αναζητά προκλήσεις, παρατηρεί τον έναστρο ουρανό. Ο «Θαλάσσιος Όλυμπος» είναι η πρώτη του συλλογή στίχων.


Add: 2020-12-10 06:49:29 - Upd: 2020-12-10 06:49:29