Η Γκουέντι και το μαγικό φτερό
Gwendy's Magic Feather (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Αρβανίτη, Γωγώ
Επίμετρο: Αρβανίτη, Γωγώ
Επιμέλεια κειμένου: Κερασίδης, Δημοσθένης
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-645-101-0
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 10/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.40 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 455 γρ., 296 σελ.
Περιγραφή

Ένα νέο κεφάλαιο στο διαρκώς εξελισσόμενο σύμπαν του Stephen King .

Η συναρπαστική συνέχεια της νουβέλας Η Γκουέντι και το κουτί που έγραψε ο Ρίτσαρντ Τσίζμαρ μαζί με τον Στίβεν Κινγκ

Προετοιμαστείτε να επιστρέψετε στο Καστλ Ροκ του Στίβεν Κινγκ –την ήσυχη κωμόπολη που είναι θεμελιωμένη σε ένα βαθύ υπόστρωμα από σκοτεινά μυστικά, πάνω που είναι έτοιμη να ξυπνήσει από τον γαλήνιο ύπνο της για άλλη μία φορά.

Κάτι διαβολικό έχει εισβάλει στη μικρή πόλη Καστλ Ροκ του Μέιν. Ο σερίφης Νόρις Ρίτζγουικ και η ομάδα του ψάχνουν απεγνωσμένα δύο εξαφανισμένα κορίτσια, ενώ ο χρόνος τούς πιέζει ασφυκτικά.

Στην Ουάσινγκτον, η τριανταεπτάχρονη Γκουέντι Πίτερσον δεν θυμίζει σε τίποτα την ανασφαλή έφηβη στην οποία κάποτε ένας μυστηριώδης ξένος εμπιστεύθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο και πανίσχυρο κουτί με χρωματιστά κουμπιά. Όταν όμως, εντελώς ανεξήγητα, το κουτί επανεμφανίζεται, η Γκουέντι αποφασίζει να επιστρέψει στο Καστλ Ροκ για να βοηθήσει στην έρευνα του σερίφη.

Είπαν για το βιβλίο:

«Ο Τσίζμαρ ακολουθεί την Γκουέντι στο μέλλον, με αποτέλεσμα μια ιστορία που, αν και μπορεί να σταθεί αυτόνομα, δίνει την αίσθηση μιας ιδιαίτερα οικείας μορφής συνεργασίας… Η πένα και η ευαισθησία του Τσίζμαρ δένουν αρμονικά με το χαρακτηριστικό στιλ του Στίβεν Κινγκ και, τελικά, το βιβλίο διαβάζεται ως ένα νέο κεφάλαιο του διαρκώς εξελισσόμενου μυθιστορηματικού σύμπαντος του Κινγκ.»
–The Washington Post

«Σε αυτό το ελκυστικό θρίλερ, ο Τσίζμαρ επιστρέφει στο Καστλ Ροκ του Μέιν με τη συνέχεια της νουβέλας Η Γκουέντι και το κουτί που έγραψε το 2017 μαζί με τον Στίβεν Κινγκ. Τα σύντομα και σφριγηλά κεφάλαια ωθούν τον αναγνώστη να γυρνάει γρήγορα στην επόμενη σελίδα, ενώ οι συμπαθείς πρωταγωνιστές και η έξαψη της προσμονής για τη συνέχεια θα συναρπάσουν τόσο τους νέους αναγνώστες όσο και τους φανατικούς οπαδούς του Κινγκ.»
–Publishers Weekly

O Ρίτσαρντ Τσίζμαρ είναι Αμερικανός συγγραφέας και εκδότης του οίκου Cemetery Dance Publications. Έργα του έχουν δημοσιευτεί σε δεκάδες περιοδικά, όπως το Ellery Queen`s Mystery Magazine, αλλά και σε πλήθος εκδόσεων της σειράς The Year`s 25 Finest Crime and Mystery Series.

Έχει τιμηθεί δύο φορές με το βραβείο World Fantasy, τέσσερις φορές με το International Horror Guild Award, και με το βραβείο της HWA. Συνεργάστηκε με τον Στίβεν Κινγκ στη συγγραφή του βιβλίου Η Γκουέντι και το κουτί που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.


Add: 2020-12-02 06:10:04 - Upd: 2023-06-08 14:52:28