Άλλη μια φορά στην Αδριανούπολη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-626-329-3
Εκδόσεις Πηγή, Θεσσαλονίκη, 10/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 16.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 388 σελ.
Περιγραφή

Ανατολική Θράκη, Αδριανούπολη-Ορεστιάδα, δύο πόλεις µε κοινή ανθρώπινη µοίρα συνύπαρξης. Το παρελθόν σαν το ποτάµι στον χρόνο, τις ενώνει και τις χωρίζει. Δύο διαφορετικοί κόσµοι φέρνουν στην επιφάνεια κοινά συναισθήµατα.

Μια νεαρή γυναίκα, στο ξεκίνηµα της ζωής της, αποφασισµένη να αφήσει πίσω της το παρελθόν. Μια µοιραία συνάντηση, µια τυχαία ανακάλυψη, µπορούν να αφυπνίσουν τη διαίσθησή της και να την οδηγήσουν άλλη µια φορά στην Αδριανούπολη.

Αφέθηκε στην εικόνα του ποταµού σαν να του ζητούσε απάντηση, κι εκείνος µέσα από την αέναη αύρα του της την έδωσε. «Θα πάω», µονολόγησε.

Μια παλιά ιστορία αγάπης, ζωντανή, ταξιδεύει σε τρεις χώρες -Ελλάδα, Γερµανία, Τουρκία-, ζητώντας να βρει δικαίωση από τη ζωή. Ένοχα µυστικά, απαγορευµένες σχέσεις, θρησκευτικές πεποιθήσεις, αλήθειες και ψέµατα, δεσµοί αίµατος που δοκιµάζονται. Διλήµµατα, αποκαλύψεις και ανατροπές, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, κανένας δεν είναι άτρωτος όσο και αν το επιθυµεί.

Άνθρωποι που µάχονται και άλλη µια φορά προσπαθούν να ισορροπήσουν µεταξύ της λογικής και της καρδιάς, όµως στην κρίσιµη απόφαση ποια θα επικρατήσει; Άλλη µια φορά στην Αδριανούπολη σε ένα νοσταλγικό, ανθρώπινο, αισθηµατικό ταξίδι αναζήτησης, που θα καταλήξει εσωτερική ακόµη και για εµάς τους ίδιους.


Add: 2020-10-16 12:12:54 - Upd: 2020-10-16 12:12:54