Πρώτη του έτους
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-2043-5
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 216 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ένα ψυχολογικό θρίλερ από τη δημοφιλέστερη σύγχρονη Γερμανίδα συγγραφέα, το παραμύθι του Χάνσελ και της Γκρέτελ γραμμένο για ενήλικες.
Περιγραφή

#1 ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΤΟΥ SPIEGELΠρώτη του έτους στο ειδυλλιακό ισπανικό νησί του Ατλαντικού Λανθαρότε, ο Χένινγκ ανεβαίνει με το ποδήλατό του τις απότομες πλαγιές προς το χωριό Φεμές. Καθώς παλεύει με τον κόντρα άνεμο και την κλίση του εδάφους, κάνει έναν προσωπικό απολογισμό: σύζυγος, πατέρας και κουβαλητής, δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του σε κανέναν από αυτούς τους ρόλους. Τον τελευταίο καιρό υποφέρει από κρίσεις πανικού που τον κατατρύχουν σαν δαίμονες. Όταν επιτέλους φτάνει στο χωριό εντελώς εξαντλημένος, ένα τυχαίο γεγονός θα πυροδοτήσει τη μνήμη του και θα βρεθεί να ξαναζεί γεγονότα της παιδικής του ηλικίας που παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή…

Ένα ψυχολογικό θρίλερ που κόβει την ανάσα:
Πώς μπορεί οι παραδεισένιες διακοπές δυο μικρών παιδιών
να καταλήξουν σε μια κόλαση;
Μπορεί η παιδική ηλικία να καθορίσει τη ζωή μας ή μήπως αποφασίζουμε εμείς την τύχη και τη δυστυχία μας;
Το παραμύθι του Χάνσελ και της Γκρέτελ γραμμένο για ενήλικες.ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Το καλύτερο βιβλίο έως σήμερα μιας σπουδαίας συγγραφέα στο οποίο διαπλέκει αριστοτεχνικά την κοινωνιολογική ανάλυση με το θρίλερ.
Suddeutsche Zeitung

Η Juli Zeh με αυτό το βιβλίο αποδεικνύει ότι μια δυνατή πλοκή μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τη λογοτεχνική ποιότητα και το βάθος του περιεχομένου.
Radio SRF 2 Kultur

Το μυθιστόρημα Πρώτη του έτους είναι μια έξοχη ανάλυση για το πώς η παιδική μας ηλικία διαμορφώνει τη στάση ζωής μας.
Nido

Μια συναισθηματικά φορτισμένη αναδρομή στο παρελθόν, μια πορεία που παρακολουθείς ξέπνοος αλλά συγκλονισμένος. Ένα μυθιστόρημα σύντομο αλλά δυνατό.
Emotion

Με ανάλαφρη πένα η Juli Zeh μετατρέπει έναν διεισδυτικό στοχασμό στον ρόλο του σύγχρονου άνδρα σε ένα ψυχολογικό θρίλερ με επίκεντρο ένα παιδικό τραύμα.
Der Tagesspiegel

Add: 2020-10-12 07:00:57 - Upd: 2021-03-17 18:24:37