Κι άλλες αναπάντητες επιστολές
5η έκδοση Συμπληρωμένη και Επικαιροποιημένη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-84914-0-3
5η έκδ., Ελληνική, Νέα
€ 0.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
24 x 17 εκ, 223 σελ.
Περιγραφή

Χρόνια ολάκερα μελετώ την πνευματική διάνοια και την πατρώα λατρεία της Κοσμοθέασης των Ελλήνων προγόνων μας και η σύγκρισή της με την νεοελληνική μικροαστική αντίληψη της ξενόφερτης φοβικής κουλτούρας που έχει εξαπλωθεί στην χώρα μας, με θλίβει…Οι 21 επιστολές που αποτελούν αυτό το βιβλίο, γράφτηκαν την περίοδο 2007-2018 και εστάλησαν στους αρμόδιους κρατικούς και δημόσιους φορείς που ευθύνονται διαχρονικά ποσοστιαία και απεριόριστα για την κατάντια της κρίσης των ελληνικών αξιών η οποία έχει βρει πλέον τον πυθμένα της.

Οι περισσότερες εξ αυτών των 21 επιστολών δεν είναι απλές επιστολές. Από μετριοπαθή συμβιβαστική διαλλακτικότητα τις χαρακτήρισα ‘’επιστολές’’. Είναι μελετήματα-πραγματείες με έκταση και περιεχόμενο τεκμηριωμένων ιστορικών, κοινωνικών και πολιτικών στοιχείων που μόνο υποκειμενικά μπορούν να αμφισβητηθούν.

Οι 21 αυτές επιστολές (ας τις λέμε έτσι) δεν απαντήθηκαν ποτέ απ` τους αρμόδιους παραλήπτες ώστε μέσα απ` την αμφίδρομη επικοινωνία του γραπτού λόγου να αναδυθεί η αλήθεια, αν αυτή βρίσκεται κάπου στη μέση.Συνεπώς, οι αναπάντητες αυτές επιστολές αποτελούν κραυγές! που στο άκουσμά τους, ο θολοκουλτουριάρικος πολιτικός αέρας τις ανακατεύει με την σκόνη της ερήμου που εδώ και 1.600 χρόνια λερώνει την Ελλάδα και τις εξαφανίζει.

Σχετιζόμενα προϊόντα