Αντιμετωπίζοντας... την κατάθλιψη
Σειρά: Αντιμετωπίζοντας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-653-168-2
Διόπτρα, Αθήνα, 7/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 5.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
120 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η νέα σειρά βιβλίων που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας. Σε αυτό το βιβλίο υπάρχει ο τρόπος για να ξεπεράσετε την κατάθλιψη! Ανακαλύψτε τον!
Περιγραφή
Πώς θα αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από κατάθλιψη. Μπορεί όμως να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με τη γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία (CBT), η οποία είναι γνωστή για τα άμεσα αποτελέσματά της, καθώς δεν χρησιμοποιεί την ψυχανάλυση, αλλά μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τη σύνδεση ανάμεσα στις σκέψεις σας και στην κατάθλιψη.
Γραμμένο από ειδικούς επιστήμονες, αυτό το μικρό βιβλίο εξηγεί τι είναι η κατάθλιψη και πώς σας κάνει να νιώθετε. Σας βοηθά να αναγνωρίσετε τα συμπτώματα, προτείνει τεχνικές αντιμετώπισης και λειτουργεί συμπληρωματικά σε κάθε θεραπεία.

Θα μάθετε πώς:
• Εμφανίζεται η κατάθλιψη και τι την ανατροφοδοτεί.
• Να εντοπίζετε και να αποφεύγετε σκέψεις που συντηρούν την κατάθλιψη.
• Να αναπτύξετε δεξιότητες για επίλυση προβλημάτων και ισορροπημένη σκέψη.

Αισθάνεστε πιεσμένοι, δυστυχισμένοι, απελπισμένοι ή εκνευρισμένοι; Νιώθετε ότι έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για δραστηριότητες που προηγουμένως απολαμβάνατε; Μήπως όλα σας φαίνονται αγγαρεία ή αισθάνεστε συνεχώς κουρασμένοι;
Αν ισχύουν κάποια από τα παραπάνω, ίσως υποφέρετε από κατάθλιψη.
Διαβάστε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για να δείτε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε το πρόβλημα, για ανακούφιση των συμπτωμάτων και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Add: 2020-08-03 09:04:33 - Upd: 2024-01-24 15:16:29