Η πύλη των άστρων
Ιερή γεωμετρία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-80563-4-3
Mysticbooks, Θεσσαλονίκη, 6/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 14.84 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 130 σελ.
Περιγραφή

Η Ιερή Γεωμετρία εξερευνά και εξηγεί τα σχέδια ενέργειας που δημιουργούν και ενώνουν όλα τα πράγματα και εξηγούν τον ακριβή τρόπο που η ενέργεια της Δημιουργίας οργανώνει τον εαυτό της. Είναι το πρότυπο της Δημιουργίας και η γέννηση όλων των μορφών. Είναι η αρχαία επιστήμη που ερευνά την ενέργεια και εξηγεί τη διάταξη της ενέργειας που δημιουργεί και ενοποιεί όλα τα πράγματα και φανερώνει τον ακριβή τρόπο που οργανώνεται η δύναμη της Δημιουργίας.
Κάθε φυσική διάταξη ανάπτυξης ή κίνησης συμφωνεί αναπόφευκτα με ένα ή περισσότερα γεωμετρικά σχήματα.

Στη πραγματικότητα τα γεωμετρικά σχήματα αντιπροσωπεύουν τους προφανείς σταθμούς της ύπαρξης. Μέσα από την Ιερή Γεωμετρία μπορούμε να ανακαλύψουμε την ενυπάρχουσα αναλογία, την ισορροπία και την αρμονία που υπάρχει σε κάθε κατάσταση, σε κάθε εκδηλωμένη πραγματικότητα και ακόμα τις συγκυρίες της καθημερινής μας ζωής.

Εισερχόμενοι στον κόσμο της Ιερής Γεωμετρίας όπως ποτέ άλλη φορά την θαυμάσια ομορφιά της Δημιουργίας.

Τα πάντα μέσα στη φύση, οι νιφάδες του χιονιού, τα κουκουνάρια, το DNA, τα πέταλα των λουλουδιών, τα φτερά των πεταλούδων, ο αέρας που αναπνέουμε, τα άστρα που στροβιλίζονται στον ουρανό, οι γαλαξίες, τα διαμάντια, οι κρύσταλλοι και όλες οι μορφές της ζωής όπως τις γνωρίζουμε, προήλθαν από άχρονους γεωμετρικούς κώδικες.