Ασημένια φτερά
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-2037-4
Μεταίχμιο, Αθήνα, 7/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 16.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 384 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η βασίλισσα των μπεστ σέλερ της Σουηδίας, η Camilla Lackberg, επιστρέφει με μία νέα ιστορία εκδίκησης.
Περιγραφή

Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ…

Πάνω που η Φέι πίστεψε ότι όλα ήταν εντάξει, η ίδια της η ύπαρξη απειλείται ακόμα μια φορά. Έχει φτιάξει τη ζωή της στο εξωτερικό, ο πρώην σύζυγός της είναι στη φυλακή και η εταιρεία της Revenge καλπάζει προς την επιτυχία. Τη στιγμή όμως που η Revenge ετοιμάζεται να κατακτήσει τις ΗΠΑ, μια νέα απειλή κάνει την εμφάνισή της και η Φέι αναγκάζεται να επιστρέψει στη Στοκχόλμη.

Θα ρισκάρει να αφήσει πίσω της όλα αυτά για τα οποία πάλεψε τόσο σκληρά; Ή θα καταφέρει να αναγεννηθεί από τις στάχτες και να ανακτήσει τον έλεγχο; Με τη βοήθεια μιας επίλεκτης ομάδας γυναικών ξεκινάει να μάχεται για να σώσει ό,τι της ανήκει – για να σώσει τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό.

Μετά το απόλυτο µπεστ σέλερ Το χρυσό κλουβί,

το δεύτερο µέρος της διλογίας µε πρωταγωνίστρια τη Φέι.

Μια δραµατική ιστορία προδοσίας, εκδίκησης

και γυναικείας αλληλεγγύης.

 

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

 

Σκληρό και πραγματικά περίτεχνο. Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό να ανεβάσει τη γυναικεία εκδίκηση σε υψηλότερο επίπεδο από ό,τι είχε ήδη κάνει, αλλά η καινούργια Camilla Lackberg με εκπλήσσει διαρκώς.

Bohuslänningen

 

∆εν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Camilla Lackberg είναι µία από τις πιο δηµοφιλείς συγγραφείς σε όλο τον κόσµο. Τα Ασηµένια φτερά είναι ένα απολαυστικό κοκτέιλ εξουσίας και ίντριγκας που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη, ένας ύµνος στην εκδίκηση που πατάει γερά στην πραγµατικότητα και µε όλα τα συστατικά µιας επιτυχηµένης τηλεοπτικής σειράς. Στο νέο µυθιστόρηµα της Camilla δεν χωράνε άσκοπες ηθικολογίες ούτε ανόητες ευαισθησίες. Η αρχαία ελληνική τραγωδία στην εποχή του #MeToo. Ανυποµονούµε για την επόµενη σκληρή, απολαυστική της εκδίκηση.

Il Messaggero


Add: 2020-07-03 08:32:48 - Upd: 2021-03-17 18:24:36