Μια ευτυχισμένη ζωή
Σειρά: Οικογένεια Τράβις - No 3
Μετάφραση: Ελιασά, Νοέλα
Επιμέλεια κειμένου: Κολιτσοπούλου, Μαρίνα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5394-54-7
Elxis, Αθήνα, 7/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.35 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 368 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ο Τζακ Τράβις πάντα προτιμούσε να ζει ανέμελα. Μέχρι που θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ίδιο του... το παιδί!
Περιγραφή
Ο Τζακ Τράβις ζει την ανέμελη και χωρίς προβλήματα ζωή ενός ανθρώπου που έχει μεγαλώσει σε μια απίστευτα πλούσια οικογένεια. Δεν πιστεύει στις δεσμεύσεις, δηλώνει ότι τα αισθήματά του είναι απλώς ευκαιριακά και ζει μόνο για το σήμερα. Ποτέ κανείς δεν έχει πραγματικά αγγίξει την ψυχή του, και σε κανέναν δεν θα το επέτρεπε ούτως ή άλλως.

Μέχρι που μια μέρα εμφανίζεται στο κατώφλι του μια άγνωστη και μυστηριώδης γυναίκα με ένα μωρό στην αγκαλιά της, υποστηρίζοντας ότι είναι δικό του. Η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας έρχεται σαν χαστούκι στο πρόσωπο. Η αληθινή μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, και τώρα, για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Τζακ θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, και από κενόδοξος εγωιστής να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει ένας άντρας με κατανόηση, ευγένεια και ειλικρινή συναισθήματα.

Με την υπέροχη ρομαντική ένταση που κορυφώνει η Lisa Kleypas, οι χαρακτήρες γίνονται τόσο αληθινοί, που από τις σελίδες του βιβλίου καταλήγουν να σε συντροφεύουν σε κάθε στιγμή της μέρας σου. Το Μια Ευτυχισμένη Ζωή είναι ένα μυθιστόρημα για την αγάπη, τις ευθύνες της οικογένειας και το νόημα της ύπαρξής μας σε αυτόν τον κόσμο.

Add: 2020-07-01 07:42:38 - Upd: 2024-02-09 13:52:00