Ένα φιλι τα μεσάνυχτα
Σειρά: Μια ιστορία ακόμα - No 1
A kiss at midnight (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Ελιασά, Χριστίνα
Επιμέλεια κειμένου: Κασιούμη, Ξανθούλα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5394-58-5
Elxis, Αθήνα, 5/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 15.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 416 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Μερικές φορές δεν έχουν όλα τα παραμύθια καλό τέλος... To πρώτο βιβλίο της νέας σειράς Μια ιστορία ακόμα.
Περιγραφή
Η δεσποινίς Κέιτ Ντάλτρι δεν πιστεύει στα παραμύθια και σίγουρα δεν πιστεύει ότι κάθε ιστορία έχει ευτυχισμένο τέλος. Έχει μάθει πολύ καλά ότι η ζωή δεν είναι ουράνια τόξα και ηλιαχτίδες.

Η μητριά της την υποχρεώνει να παραστεί σε έναν χορό. Εκεί γνωρίζει αναπάντεχα έναν πρίγκιπα που δεν θεωρεί και τόσο γοητευτικό. Αναπόφευκτα οι δυο τους συγκρούονται, μια σύγκρουση που όμως τους φέρνει πιο κοντά. Παρά την ιδιόρρυθμη μεταξύ τους έλξη, είναι προφανές ότι η σχέση τους δεν οδηγεί πουθενά: Ο πρίγκιπας Γκάμπριελ είναι λογοδοσμένος με άλλη γυναίκα, η οποία τυγχάνει να είναι πριγκίπισσα, αλλά και το μέσο για να εκπληρωθούν οι υπέρμετρες φιλοδοξίες του.

Ο Γκάμπριελ συμπαθεί την επίσημη αρραβωνιαστικιά του, αλλά δεν την αγαπάει. Και θα έπρεπε να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της παρά με τη δεσποινίδα Κέιτ Ντάλτρι, η οποία είναι μεν όμορφη, δεν έχει όμως οικονομικούς πόρους.

Όπως όλα δείχνουν, αυτό είναι πράγματι ένα παραμύθι όπου δεν θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Εκτός αν… κάτι αλλάξει ακριβώς στον δωδέκατο χτύπο του ρολογιού τα μεσάνυχτα.

Add: 2020-05-27 08:14:27 - Upd: 2024-02-09 13:52:11